Salı, Kasım 08, 2016

Kanlıcaspor'da moraller yerine geldi

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta yer alan Kanlıcaspor’da hafta sonunda son derece önemli bir karşılaşma olan Yücespor deplasmanından alınan galibiyetin havası bir başka oldu. Bu sezon lige geç katılım kararı alan ve ardından hızlı bir yapılanma süreci yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekip yer aldığı grupta alt sıraları yakından ilgilendiren Yücespor maçından aldığı galibiyet ile rakibini sıralamada altına aldı.

Psikolojik üstünlüğü ele alan Beykoz ilçesi temsilcisinde futbolcuların moral ve motivasyonları da en üst seviyeye çıktı. Takımın Teknik Sorumlusu Aydın Akbaş, yaptığı açıklamada sezon sonunda ligde kalan ekiplerden biri olmak istediklerini belirterek, "Yücespor galibiyeti tabiri caizse ilaç gibi geldi. Aslında iyi ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Oynadığımız maçlarda alabileceğimiz çok puan kaybettik. Şimdi herkes işin ciddiyetinin farkında. Önümüzde çok maç var. Yücespor karşısında ortaya koyduğumuz futbolun üzerine biraz daha koyarsak grubun sürprizlere açık bir takımı haline gelebiliriz. Futbolcularını galibiyetten dolayı kutluyorum" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.