Cuma, Kasım 11, 2016

Güngörenspor liderliği perçinledi

İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup'ta Kocasinan Sahası'nda oynanılan karşılaşmada lider Güngörenspor deplasmanda Şirinevlerspor'u 3-2 yenerek grubundaki liderliğini devam ettirdi ve yenilmezliğini sürdürdü. 

Bu skorla Güngörenspor puanını 17'ye yükseltti. Şirinevlerspor dördüncü sıraya düştü ve 11 puanda kaldı. Karşılaşmanın hafta içi olmasına ve yoğun yağmur yağışına rağmen taraftarlar bu önemli maça baya ilgi gösterdi.

Karşılaşmayı Beyazıt Bestami Uyumaz, Emrah Sever, Yasin Sayır Hakem triosu yönetti. Güngörenspor sahaya Mustafa Kemal Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümü nedeniyle sahaya pankartla çıktı.

Karşılaşmada hızlı etkili başlayan Şirinevler oldu. 14. dakikada Abdülkadir ile golü buldu, skoru 1-0 getirdi. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Güngörenspor 22. dakikada Fuat'ın şık kafa golü ile Güngören skoru 1-1 getiridi. İlk yarı bu skorla biticek derken sahneye 43. dakikada usta isim Tugay ile Güngörenspor skoru 2-1 getirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tempolu ve etkili futbol hakimdi, zaman zaman yapılan faullerde iki takım oyuncuları saha içinde tartıştılar. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Güngörenspor defasın hatasını iyi değerlendiren Burak ile skoru 3-1 getirdi. 

Şirinevlerspor'un çabası yetmedi
86. dakika oynanırken, Şirinevlerspor Abdülkadir ile farkı bire indirse de skoru değiştiremedi. Karşılaşman Güngörenspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın saha komiseri olan Sayın Doğan Beker'e ve karşılaşmanın gözlemcisi olan Sayın Evren Dölek'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU













Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.