Pazartesi, Kasım 07, 2016

Göktürk Sarayspor Parseller'den üç puan çıkardı

İstanbul U17/A Ligi 11. Grup ekiplerinden Alibeyköy Parseller ve Göktürk Sarayspor, Alibeyköy Parseller Sahası'nda karşı karşıya geldiler.

Maçta her şey güzel başladı. İlk devre Göktürk Sarayspor Halit Danacı'nın attığı gol ile 0-1 öne geçti. İlk devrede birçok fırsattan iki ekip de yararlanamadı ve soyunma odasına 0-1 üstünlükle gidildi.

İkinci devrede mücadelede tansiyon biraz yükseldi. 80.dakikada atak yapan Göktürk Sarayspor'da Halit'in vuruşunda top kaleciden döndü ve topu tamamlayan Yasin Yıldız takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Kaldığı yerden devam eden mücadeleye eklenen 5 dakikalık uzatmanın sonunda skor değişmeyince konuk ekip Göktürk Sarayspor sahadan 2-0 galip ayrılarak üç puanı alan taraf oldu.

Maç sonu saha karıştı
Mücadelenin bitiş düdüğünden sonra Alibeyköy Parsellerspor'da oyuncular rakip futbolcuların üzerine yürüdü. Sahadaki gerginliğe tribünler de sahaya girerek müdahil olunca saha içi bir anda karıştı. Konuk ekip oyuncuları bu anlarda fiziki müdahalelere maruz kalırken, karşılaşmanın hakemleri de gerginlikten nasibini aldı. 

Yaşanan olaylarda iki ekibin antrenörleri Selçuk Eren ve Cihan Çetin oyuncularını olay yerinden uzaklaştırarak olayların daha da büyümesini engelledi.












YEREL FUTBOL

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.