Pazartesi, Kasım 21, 2016

Geçmiş olsun Yusuf Kaan Aktaş

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Ereğlispor’un cefakar bir o kadar vefakar eşi benzeri olmayan  taraftar grubu Ereğlispor Taraftar derneği ESTARDER Başkanı Ramazan Aktaş’ın oğlu Altınordu futbol okulu öğrencisi Yusuf Kaan Aktaş geçtiğimiz gün yapılan okullar arası düzenlenen müsabakalar esnasında talihsiz bir şekilde bileği kırıldı.  Bir çok spor adamının yakından takip ettiği 11 Yaşındaki genç yetenek başarılı bir ameliyatın ardından kolu alçıya alındı. Ve taburcu edildi.  
Ereğlispor Teknik Direktörü Mehmet Uğurluel

Aktaş, ziyaretçi akınına uğradı.

Müsabaka esnasında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından operasyonla kolu alçıya alınan Kaan Aktaş’e evinde ziyaretçileri yalnız bırakmadı. 

Ereğlispor Genel Kaptanı Önder Akgül,  tecrübeli teknik direktör Mehmet Uğurluel, takım kaptanı İbrahim Özkan, Ereğlispor Taraftar derneği ikinci başkanı Hasan Budak, taraftar liderlerinin yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ereğli Kaymakamı Ömer Yaran  telefonla bizzat arayarak acil şifalar dilediği öğrenildi.  
ESTARDER Başkanı Ramazan Aktaş

Ramazan Aktaş Teşekkür etti.
Geçtiğimiz gün genç yetenek Kaan Aktaş’ın yaşamış olduğu talihsiz sakatlığın ardından ESTARDER Başkanı ve Yusuf Kaan Aktaş’ın Babası Ramazan Aktaş sosyal paylaşım sitesinden teşekkür yazısı paylaştı. Aktaş, yazısında “ Oğlum Kaan’ın yaşamış olduğu talihsiz sakatlıktan dolayı gerek eve bizzat gelerek gerek arayarak ve sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim”. İfadelerine yer verdi.  

HABER : Yüksel Cırt - Konya
Ereğlispor Takım Kaptanı İbrahim Özkan

Taraftar Liderleri ve ESTARDER 2. Başkanı Hasan Budak




Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.