Perşembe, Kasım 03, 2016

Feci dayak maç erteletti


Bölgesel Amatör Lig'deki Çine Madranspor-Pamukkalespor maçında çıkan kavgada, konuk takımdan beş futbolcu darp nedeniyle hastanelik oldu. Pamukkalespor'un bir sonraki hafta Aliağa ile oynayacağı karşılaşma, ertelendi.


Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Pamukkale-Aliağa maçı ertelendi. Ertelenme nedeni ise, önceki hafta Pamukkalespor'un Çine Madran deplasmanında yediği dayak sonrası bir futbolcusunun kaburgalarında kırık olması ve bir diğerinin de ciğerlerine aldığı darbe sonrası hayati tehlikesinin devam etmesi.

Türkiye Amatör spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Ceşen karşılaşmanın, 'Pamukkalespor'un yaşamış olduğu üzücü ve onur kırıcı hakaret ve darpların sonucu olarak' ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

0-0 sona eren Çine Madranspor-Pamukkalespor maçında ev sahibi ekip üçü maç içinde, üçü de maç sonrası olaylarda olmak üzere 6 kırmızı kart görmüştü.

BEŞ FUTBOLCU HASTANELİK OLMUŞTU
Karşılaşma sonrasında iki takımın oyuncuları arasına çıkan kavgada Pamukkalesporlu futbolculardan beşi darp nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Güvenlik nedeniyle uzun süre sahadan çıkamayan Pamukkalesporlu teknik heyet ve futbolcular daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis karakoluna götürülürken, burada yaklaşık 4 saat ifade vererek olaylara karıştığı tespit edilen futbolcu ve taraftarlardan şikayetçi olmuşlardı.

SUNAY GÜNEŞ: "RAKİPTEN BİR FUTBOLCU TAHRİK ETTİ"
Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş ise Denge Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Pamukkalesporlu bir futbolcunun taraftarlar ile sürtüştüğünü ve son olarak taraftarlara yaptığı kol hareketinin ardından saha içerisinde kavga çıkmasına neden olduğunu ifade ederken, “Ben o futbolcuya 'git içeri gir, sürtüşme' dedim ama beni dinlemedi. Yaptığı kol hareketi herkesi çıldırttı. Onların doktoru yoktu, masörleri yoktu. Onları biz tedavi ettik. Sularını biz karşıladık. Onlar ne yapmışlar, gitmişler bizden şikayetçi olmuşlar. Ellerini vicdanlarına koysunlar” diye konuştu

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...