Perşembe, Kasım 03, 2016

Esenyalıspor'dan dört dörtlük galibiyet


İstanbul U15/A Ligi 18. Grup'ta yer alan Pendik  Esenyalı  Spor  ve Çubuklu Spor 29 Ekim Cumartesi  günü  saat  13.30 da Kaynarca Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya çok  hızlı başlayan Pendik temsilcisi maçın hemen başında     
Fatih Yılmaz  Gönen  ile bulduğu  gol ile 1-0 öne  geçti. Golden sonra  ayaklarını dahada sıklaştıran  Pendik Esenyalı Spor  Uğurcan Güldan ile 2. golü  buldu.

Fatih Yılmaz Gönen'in 25 metreden attığı muhteşem gol ile skoru 3-0 yapan siyah-beyazlı takım ilk yarıyı Berke Avcı'nın 30 metreden attığı gol ile 4-0 önde kapattı. 

İkinci Yarıya da  baskılı  başlayan  Pendik Esenyalı Spor üst üste girdiği pozisyonları cömertçe  harcadı. Çubukluspor'un uzun toplarla girdiği pozisyonlarda Pendik Esenyalı Spor savunmasını geçemedi.

Pendik Esenyalı Spor da ikinci yarıda oyuna giren 2004 doğumlu Mehmet Emin Mumcu oynadığı  futbol ile dikkatleri üzerine  çekmeyi  başardı. Kırmızı-Beyazlı ekip bu galibiyet ile puanını  16 yaparken, Çubukluspor 7 puanda kaldı. 






Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...