Salı, Kasım 08, 2016

Çayırbaşı'nın 'Hakan'ı Kilyosspor


1.Amatör 8.grupta yenilgisiz şekilde yoluna devam eden Kilyosspor evinde, 3 puan gerisinde bulunan Sultangazi Sultançiftliği'ni konuk etti.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde iki ekipte birbirini tartan bir oyun ortaya koyarken, sahaya ağırlığını koyan ev sahibi ekip Kilyosspor 28.dakikada kazandığı penaltıyı Hasan ile gole çevirerek karşılaşmada 1-0 lık üstünlüğü yakaladı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya Sultangazi Sultançiftliği takımı daha istekli başlarken, Kilyosspor defansı oldukça başarılı işler çıkarında aradığı golü bir türlü bulamadı. Oyuna dengeyi getiren Kilyosspor'da 83.dakikada bu seferde sahneye Hakan çıktı. Kaptan Yunus'un adrese teslim ortasında kafayla topu ağlarla buluşturan Hakan takımını 2-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra mücadelede başka gol olmayınca, Kilyosspor evinde 3 puanı cebine koyarak liderliğine devam etti.

Mücadele boyunca ev sahibi ekipte, Kaptan Yunus, Deniz, Oğuzhan ve Deniz oynadıkları futbolla göz dolduran isimler oldular.

HABER:MELİH ÖZTÜRK 



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...