Salı, Kasım 15, 2016

Çavuşbaşı'na Acıbadem Üsküdar 'acı' geldi


İstanbul 1. Amatör Küme 18. Grup'ta Acıbadem Üsküdar SK, sahasında lider Çavuşbaşıspor'u 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alırken, rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Konuk Beykoz temsilcisi ayrıca bu sezon 7. maçında ilk kez gol yedi.

Çok genç bir kadro ile mücadele eden Acıbadem Üsküdar SK, 25. dakikada kornerden Ethem'in kafa golüyle öne geçti. Üsküdar ekibi çok koşup mücadele ederken güçlü rakibine fazla gol fırsatı vermedi. 
Zaman zaman gerginleşen maçın 80. dakikasında Yusuf Yıldız ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı ve Acıbadem Üsküdar'ı 10 kişi bıraktı. Yusuf oyundan çıkarken Çavuşbaşısporlu taraftarlarla gerginlik yaşadı ve ancak polis eskortuyla sahadan çıkabildi. Son 10 dakikada ve 8 dakikalık uzatmada iki ekip de gol kaydına muvaffak olamadı.

Acıbadem Üsküdar SK Sportif Direktörü Şaban Kılıç "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kadromuzda bir 85'li, üç 93'lü, bir 96'lı, bir 95'li, dört 98'li, on 99'lu, üç 2000'li oyuncu var. Güzel sonuçlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.