Salı, Kasım 08, 2016

Çapaspor'a yan bakan yanıyor

Çapaspor ile Bahçeköyspor Namık Sevik Stadında karşı karşıya geldiler. Maçt 1-0 geriye düşmesine rağmen 4-1'lik skorla kazanan ev sahibi Çapaspor oldu.

Namık Sevik Stadı'nda oynanan maçta Bahçeköyspor duran topta 1-0 öne geçti. Sol taraftan kullanılan serbest vuruşta arka direğe sert bir orta golü getirdi. Her iki takım için de çok büyük önem arzeden karşılaşmada Bahçeköy avantajı eline geçirdi ama bu avantajı değerlendiremedi.

Çapaspor sağlı sollu ataklarla Bahçeköy kalesini abluka altına almaya başladı. Bu baskı çok gecikmeden golü de getirdi. Defansın arkasına atılan topta Çapasporlu Saruhan kaleciyle karşı karşıya kaldı kalecinin sağında güzel bi plase yaparak takımına beraberliği getirdi.

Bu golden sonra her iki takım da karşılıklı ataklar yapmaya başladı. İlk yarının sonuna doğru Bahçeköyspor sağ taraftan bir duran top kazandı. İçeriye yapılan ortada top Çapasporlu oyuncunun eline çarpınca hakem tartışmaya açık bir penaltıya karar verdi. Tartışmaya açık olmasının nedeni ise topun çok yakın bir mesafeden eline çarpması. Çapaspor cehhesinden bu penaltı kararına yoğun tepki vardı ama her zaman olduğu gibi bu tepkiler kararı değiştirmedi.

Penaltı kaçtı, Çapaspor ateşlendi
Bahçeköysporlu futbolcu topu dışarı atınca maçın ilk yarısı bu şekilde sonlandı.

İkinci yarı başladığında maçı kazanamayı daha çok hakeden bir Çapaspor vardı sahada, nitekim Çapa'nın baskılı oyunu meyvesini vermeye başladı. Sağ kanatta topla buluşan Feyyaz ceza sahası içine girdi rakibinin teması ile yerde kaldı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen takım kaptanı Aykut kaleciyle topu ayrı köşelere gönderince Çapa önemli maçta 1-0 lık mağlubiyetten 2-1 öne geçti.

Sahneye Saruhan çıktı
Çapa 2-1 üstün olmasına rağmen kapanmayarak etkili oyununa devam etti. Ceza sahası içinde Bahçeköy savunmasını anlaşmazlığında Saruhan araya girerek topu boş kaleye göndermekte pek de zorlanmadı ve Çapa skoru 3-1'e getirdi.

Saruhan mükemmel oyununa son dakikalarda bir gol daha ekleyerek hatrick yaptı. 4-1

Son dakikalarda oyuncusunu alkışlatmak isteyen Şoray Türeyen Saruhan'ı oyundan aldı. Saruhan ise yoğun alkışlarla birlikte kulübenin yolunu tuttu.

Çapaspor beşinci maçında 5. galibiyetini alarak zirveye ağırlığını koydu. Bu sonuçla Fatih ilçesi temsilcisi puanını 15 yaparken, Bahçeköyspor 6 maçta aldığı 4 galibiyetle 12 puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...