Perşembe, Kasım 10, 2016

Böylesi Türkiye'de olur: Mecburen ambulansa bindi!


Aydın 1. Amatör Küme 1. Grup’ta oynanan Çobanisaspor-Feslek Gelenbespor maçında, futbol sahalarında şimdiye kadar eşine rastlanmamış bir olay yaşandı.

Amatör sahalarda –ne yazık ki- sakatlıklar sonrasın futbolcuların sedyede, bazen betonda acı içinde ambulans beklediği haberlerini görürüz. Bu karşılaşmadaysa sakatlanan oyuncu, oyuna devam ederek ambulans bekledi.

10 dakika ambulans bekledi sonra...
50.dakikada sakatlanan Gelenbespor kalecisi Ali’ye müdahale edecek sağlıkçı olmadığı için hakem ambulans istedi. Oyun yaklaşık 10 dakika dururken ambulans gelmedi. Kendini iyi hissettiğini söyleyen Ali oyuna devam etti.


Mecburen hastaneye gitti!
Aradan 10 dakika geçmeden ambulans geldi. Ambulanstaki görevlilere oyuncunun iyi olduğu tebliğ edilse de sağlık görevlileri futbolcunun yasal sorumluluğu olduğunu ve boş yere çağrılması durumunda imza atması gerektiğini kaydettiler. Bunun üzerine kenardan hakeme oyunu durdurması için kenardan işaret edildi ancak hakem duymayınca Ali kendini yere bıraktı. Sağlık ekibi de hemen sedye ile sahaya girdi, oyuncu ambulansa bindirildi ve Kuyucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaleye savunmacı girdi
Bu arada Ali’nin çıkmasıyla Gelenbespor’da kaleye savunma oyuncusu girdi ve son 20 dakikayı gol yemeden tamamladı. Maçı 4-2 Çobanisaspor kazandı.

10 kişi başladılar
Maçla ilgili bir diğer ilginç ayrıntı da Feslek Gelenbespor’un maça 10 kişi başlamasıydı. Maçın 12.00’de değil 14.00’te başlayacağını sanan ve bu nedenle evinde tadilat yapan bir oyuncu, telefon edilmesi sonrası apar topar stada gelse de maça geç kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: ARİF YILMAZOĞLU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...