Cumartesi, Kasım 12, 2016

Boğaziçispor nefes aldı

İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Boğaziçispor, sahasında Öz Alibeyköyspor'u 1-0 yenerek iki basamak birden yükseldi ve biraz olsun nefes aldı. 

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Gökhan Gürel, Aykut Üşenti, Aykut Çan üçlüsü yönetti. Saat 18.00'de başlayan karşılaşma, gün ışığı olmadığı için stat ışıklarının açılmasıyla oynandı. Beşiktaş Belediyesi'ne ait tesis daha önce akşam maçlarında teknik yeterliliği ile geçer not almıştı. 

Mücadelenin ilk yarısına iyi başlayan ev sahibi Boğaziçispor, ilk yarım saatlik dilimin geçilmesinin ardından golü buldu. 36'da gelişen atak sonrası kazanılan kornerde topun başına geçen Gökhan'ın ortasına mükemmel yükselen Umut, çok iyi bir kafa vuruşuyla takımını soyunma odasına 1-0'lık skorla götürdü. 

İkinci yarıda konuk Öz Alibeyköyspor, dakikalar ilerledikçe baskılı oyununu arttırdı. Beraberlik için rakip yarı sahada çok sık gözüken Turuncu Beyazlı ekip, ceza sahasında pozisyon üretmekte etkisiz kaldı. Ev sahibi Beşiktaş ilçesi temsilcisinin ise kontra atak çabaları, sonuçsuz kalınca mücadele 1-0 sona erdi. 

Bilincini kaybetti
Mücadelenin 61'inci dakikası oynanırken gelişen Boğaziçispor atağını önlemek için kalesini terk eden Mertcan Aksoy, rakibiyle talihsiz bir şekilde çarpıştı. Sağlık görevlisinin olmadığı mücadelede, acı içinde yerde kalan oyuncuya ilk müdahaleyi kenar yönetimi yaptı. Bu esnada bilinci kaybettiği öğrenilen oyuncu için ambulans çağrılması istendi ancak genç kaleci beş dakika sonra iyi olduğunu belirtince ambulans çağrılmaktan vazgeçildi. 

Öz Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Metin Çırpan da pozisyonun ardından oyuncusuyla yakından ilgilenirken, kenar yönetimi oyuna Abdullah Elgümüş'ü aldı. 

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Gökhan Gürel, Aykut Üşenti, Aykut Çan
BOĞAZİÇİSPOR: Enes, Umut, Berat, Mesut, Kemal, Gökhan, Okan, Ömer, Mazlum, Mustafa, Erdinç
TEKNİK SORUMLU: Kadir Kranda
ÖZ ALİBEYKÖYSPOR: Mertcan (66' Abdullah), Uğur, Ömer Faruk, Koray, Uğurcan, Muhammet, Eren, Emre, Oktay, Erhan, Kadir Can
TEKNİK SORUMLU: ALKAN KIRAN
GOL: 36' Umut 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER





Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...