Pazartesi, Kasım 14, 2016

Bilin Yapı, Bezirganbahçespor'a sponsor oldu


Küçükçekmece ilçesinin köklü ve güzide kulüplerinden olan Bezirganbahçespor'a Bilin Yapı İnşaat A.Ş'den malzeme desteği geldi.Şirket, Bezirganbahçespor'a 3 takım eşofman, tişört, çanta ve tozluktan oluşan malzeme takımı yardımında bulundu.

Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu kulüplerinin zor şartlarda ayakta durduğunu ifade ederek "Bizler gençlere hizmet etmekten dolayı mutluyuz. Bu hizmetimizde, bizlere destek veren duyarlı iş adamlarımız olduğu sürece sırtımızın yere gelmeyeceğini düşünüyoruz” dedi.

Bilin Yapı İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Bilin ise "Bizim de çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu bize. Güzel, gençliğe hitap eden bir kulüp sizlere başarılar diliyorum. İnşallah muvaffak olursunuz. Nasip olursa bir gün maçlarınızı izlemek isterim. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sporu hepimiz alışkanlık haline getirmeliyiz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu tüm oyunculara tek tek malzeme dağıtımını yaptıktan sonra Erhan Bilin, yöneticiler ve futbolcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE





Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...