Cumartesi, Kasım 05, 2016

Başakşehir Kartalspor zirveye 'Nail' oldu

İstanbul Süper Amatör Küme 9. Grup'ta lider Başakşehir Kartalspor, geriye düşmesine rağmen sahasında konuk ettiği Pazariçi Köprülüspor'u 3-1 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Ev sahibi ekibin üç golü de penaltıdan Nail Tilbaç'tan geldi.

Cebeci Spor Kompleksi'nde oynanan ve kora kor bir mücadeleye sahne olan maçta ilk gol deplasman ekibi Pazariçi Köprülüspor'dan geldi. Maçın 25.dakikasında kaleciyle karşı karşıya pozisyonda top ağlarla buluşurken, Pazariçi Köprülüspor 0-1 öne geçti.

40.dakikada Başakşehir Kartalspor penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Nail Tilbaç, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve durum 1-1 oldu.

İlk Yarı:1-1

65.dakikada hakem yine beyaz noktaya yöneldi. Nail Tilbaç, bu penaltıyı da gole çevirince takımına 
2-1 üstünlük sayısını getirdi.

Bu golden sonra beraberlik sayısı için yüklenen Pazariçi Köprülüspor, Umut Tur'u geçemedi. Başarılı eldiven 2 net pozisyonda çizgiden topları çıkartarak, kalesini gole kapadı ve takımını oyunda tuttu.

Aradığı golü bir türlü bulamayan Pazariçi Köprülüspor'da oyuncular bir hayli gerildi; bunun sonucunda kalesinde bir kez daha penaltıya sebebiyet verildi.

Dakikalar 90'ı gösterirken Nail Tilbaç penaltıdan bir gol daha atarak ve hattrick yaparak skoru perçinledi.3-1

HABER:CANER KIZILER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçın hattrick'i hakemden geldi

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...