Perşembe, Kasım 10, 2016

Başakşehir İkitelli'den yarım düzine


U17/B 1.Grup ekiplerinden Başakşehir İkitelli Köyiçi takımı evinde Büyük Kılıçlı takımını ağırlarken maçta adeta gol şov vardı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Samet  Demirel ile mücadelenin hemen başında 1-0 öne geçti. Ardından yine Samet Demirel kaleci ile karşı karşıya kalıp vuruşunu yaptı ancak kaleci gole izin vermedi. Kaleciden dönen topu tamamlayan Adem Çakmak ise takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Gelişen Büyük Kılıçlı atağında karşı karşıya pozisyonu çıkaran kaleci Adem Savaş, rakibinin dizinin alnına çarpması sonucu yerde kaldı. Baş dönmesi yaşayan Adem Savaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Büyük Kılıçlı'nın golü geldi ve mücadelede skor 2-1 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya yine ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Adem Çakmak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda mükemmel bir aşırtma yaparak topu filelere gönderdi ve skor 3-1 oldu. 3-1 lik skordan sonra rakibinin üstüne gelmesine müsade eden Güven Çaça'nın talebeleri, kontra ataklarla rakip kaleyi yokladığı pozisyonlarda Samet Demirel ile skoru 4-1 e taşıdı. Daha sonra ise Enes Berber ve Ali Savaş ile bulduğu 2 gol ile mücadele 6-1 öne geçen Başakşehir İkitelli takımı mücadeleyi kazanan taraf oldu.

Öte yandan maç esnasında alnına aldığı darbe ile yerde kalan ve ambulansla hastaneye götürülen kaleci Adem Savaş'ın da durumunun iyi olduğu, herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...