Salı, Kasım 01, 2016

Bağcılar'a 15 bin kişilik stat müjdesi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Osmanlı Konağında Bağcılar’da faaliyet gösteren 37 Amatör Spor Kulübünü ağırlayarak sorunlarını dinledi. Başkan Çağırıcı bu toplantıda bir çok müjdeyi de amatör spor kulüpleriyle paylaştı.

Futboldan, basketbola, voleybola, uzak doğu sporlarına kadar bir çok branşta faaliyet gösteren 37 amatör spor kulübü başkanı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Osmanlı Konağında akşam yemeğinde bir araya geldiler. Sorunlarını anlatan amatör spor kulüpleri Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya amatör spora verdiği destekten dolayı da teşekkür ettiler.

Spor Kompleksi yapılacak
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı her amatör kulüp hakkında bilgi alırken bir çok proje hakkında da müjde verdi. Başkan Çağırıcı Evren Mahallesinde bulunan Hürriyet Gazetesinin eski binasının hemen yanında bulunan araziye büyük bir kapalı spor kompleksinin yapılacağının müjdesini verdi. Evren Mahallesi Gülbahar Caddesinde ihalesini tamamladıkları bir kapalı spor salonunun inşaatının başlayacağını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı inşaatı devam eden Göztepe’de ki spor salonunun da tamamlanmak üzere olduğunu ve dört okulun bahçesine de kapalı spor salonu yapılacağını belirtti.

'15 bin kişilik üçüncü stadımızı yapıyoruz'
Amatör spor kulüplerinin saha yetersizliğinden yakınmasından sonra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Sekiz okulumuzda ihale aşamasına geldiğimiz halı sahaları yapıyoruz. Mevcut Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunu da belediye başkan yardımcısı olduğum dönemde benim çabalarımla yapılmıştı. İkinci sahamız Ebubekir parkının yanında ki bölge parkımızda yapılıyor. Bir tanede 15 bin kişilik üçüncü stadımızı da yapıyoruz. Bunun yerini şimdi burada söylemiyorum. Projesi hazır. İki üç yıl içerisinde ilçemizde üç büyük stadyumumuz olacak. Okullara yapacağımız halı sahalarımızı amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Hükümet Konağı da planlanıyor
Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda bulunan amatör spor kulüplerine ait malzeme odalarının kaldırılarak yerine tesis yapılması sonucu odalarının verilmediğinin söylenmesi üzerine Başkan Çağırıcı “Bu konuda bir çalışma yapıyoruz. Onu çözeceğiz. Gerekli çalışmayı yapacağız” diyerek gereğinin yapılması için talimat verdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 37 amatör spor kulübünün başkanına verdiği yemekte Hükümet Konağının ihalesinin bittiği ve yanında bulunan fabrikayı da satın alınarak yıkımının yapıldığını belirterek inşaatın başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Çağırıcı Bağcılar belediyesinin de yeni hizmet binasının yakında başlayacağınındı altını çizdi.

Amatörler Evi
Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Derneği Kurucu Başkanı Ahmet Akdeniz’de yaptığı konuşmasında dünden bugüne Bağcılar’da gelinen noktayı özetleyerek “Amatör Spor kulüplerinin bir noktadan yönetilmesi gerekmektedir. Bağcılar’a örnek bir amatör evi yapmamız, kazandırmamız gerekmektedir” diyerek sorunları dile getirerek yapılan belediye hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti.

HABER-FOTOĞRAF: MİTHAT SAYAR




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.