Pazartesi, Kasım 21, 2016

Avcılar Belediyespor'un deplasman keyfi

İstanbul Süper Amatör Küme 8.grup mücadelesinde zirve yarışından kopmak istemeyen İstanbul Konyaspor, Avcılar Belediyespor'u, Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Sabahın erken saatlerinde oynanan mücadeleyi tek golle kazanan Avcılar Belediyespor zirve yarışında 'bende varım' dedi.

Az sayıda da olsa Avcılar Belediyespor takımını yalnız bırakmayan taraftarlar 90 dakika boyunca desteğini sürdürürken, pozisyon olarak kısır geçen karşılaşmada skoru Vedat Cengiz tayin etti.

Eski Avcılar Yeni Konya

Ev sahibi ekibin teknik sorumlusu Mehmet Teke ile birlikte sağ bek Emre, sol bek Tuğberk, stoper Burak, orta saha oyuncuları Çağatay, Tolga, Ömer Berkay ve Umut'un geçtiğimiz sezon Aivcılar Belediyespor forması ile mücadele etmesi karşılaşmanın dikkat çeken yönlerinden birisiydi. Zaman zaman gergin geçen mücadeleyi kazanan konuk ekip zirve takbini sürdürdü.

Oyuna girdi skoru değiştirdi 

Karşılaşma boyunca topa daha çok sahip olan konuk ekip istediği pozisyonları bulmakta zorlanırken oyuna ikinci yarıda giren ve hücuma katkıda bulunan Vedat Cengiz'in 81.dakikada uzak direğe vuruşu konuk ekibe üç puanı getirdi.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN





 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.