Cumartesi, Kasım 19, 2016

'10' un adı DAVUTPAŞA

İstanbul Süper Amatör Küme 1.grup zirve yarışı mücadelesinde Davutpaşaspor, saha ve seyircisi önünde takipçisi Kartal Belediyespor'u konuk etti. İlk yarısı karşılıklı gollerle sona eren mücadelenin 80.dakikasında Ahmetcan Boşat sahneye çıktı ve ev sahibi ekibin galibiyet sayısını ağlara gönderdi. Ev sahibi ekip bu galibiyetle bu sezon 10'uncu lig maçından da galibiyetle ayrılarak Süper Amatör Küme'de puan kaybetmeyen tek takım olma unvanını sürdürdü.

Etkili taç golü getirdi 
Karşılaşmanın ilk çeğreğinde etkili olan ev sahibi ekip 13.dakikada golü buldu. Sağ kanattan kazanılan taç atışında Enes'in uzun taç atışında Oğulcan'ın kafa ile arka direğe sektirdiği topa iyi yükselen Seyfettin kafa ile topu ağlara gönderdi 1-0.

Hata golü getirdi
Mücadelenin 17.dakikasında sağ kanattan yapılan ortada Davutpaşaspor kalecisi Metin topu elinden kaçırdı. Altı pas önünde topla buluşan Ozan fırsatı kaçırmadı ve skora dengeyi getirdi 1-1.

Fauller nedeni ile çok sık duran oyunda ev sahibi ekip 34.dakikada Özgün ile gole yaklaştı.Özgün'ün sert şutu üstten auta gitti. 38.dakikada ani gelişen Kartal Belediyespor atağında ceza yayı sağ çaprazından Onur'un vuruşunda Metin başarılıydı. İlk yarı 1-1'lik skorla sonuçlandı.

Ev sahibi ekip etkili başladı  
Mücadelenin 53.dakikasında Kartal Belediyespor ceza sahasında topla buluşan günün etkili ismi Oğulcan'ın düzgün vuruşu direğin yanından auta gitti.


62.dakikada Eymen'in pasında topla bululan Samet tek pasla Rıfat'ı buluşturdu. Tecrübeli oyuncunun vuruşunda top defans oyuncusu Enes'e çarptı ve konuk ekip mutlak bir golden oldu.

Kaleciler izin vermedi
Karşılaşmanın 71.dakikasında Semih'in pasında topla buluşan Özgün'ün yakın mesafeden vuruşunda kaleci Kaan topu çeldi, dönen topu Oğulcan tamamladı, top direğe çarparak auta çıktı. 73.dakikada Samet'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ozan'ın sert vuruşunda kaleci Metin gole izin vermedi.

Ahmet'can' verdi
Mücadelenin 81.dakikasında sağ kanattan Enes'in güzel ortasında oyuna ikinci yarıda dahil olan Ahmetcan'ın düzgün kafa vuruşu ağlarla buluştu 2-1.

Metin kendini affettirdi
Mücadelenin uzatma dakikalarında oyunu rakip alana yığan konuk ekip 90+2.dakikada gole yaklaştı. Aykut'un kafa ile indirdiği topu önüne alan Ozan'ın uzak direğe vuruşunda kaleci Metin uzanarak topu tokatladı, dönen topu altı pas üzerinde Özkan uzaklaştırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan ev sahibi ekip namağlup liderliğini ve rakibi ile puan farkını 5' çıkardı.

24 maçtır kaybetmiyorlar
1. Grup'ta lider durumda bulunan Davutpaşaspor, Süper Amatör Küme'de tüm maçlarını kazanan tek ekip konumunda. Fatih ilçesi temsilcisi, oynadığı 10 maçın  tamamını kazanarak en yakın rakibinin beş puan önünde liderliğini sürdürüyor. 

Fatih ilçesi temsilcisi, müthiş serisi ile kırılması güç bir rekora doğru ilerliyor. 25 Kasım 2015'te sahasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Erokspor karşılaşmasından bu yana grup aşamasında (klasman grubu hariç) oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Davutpaşaspor, o tarihten bu yana grup aşamasında oynadığı 24 maçta 23 galibiyet, bir beraberlik aldı. Son 21 maçından ise galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN  
















 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.