Cumartesi, Ekim 22, 2016

Yıldıztabyanın 'Uğur'u var


İstanbul 1.Amatör Lig 11.grupta zirve mücadelesi veren Yıldıztabyaspor ve Kanaryaspor,Yıldıztabya Stadı'nda kozlarını paylaştılar.
 Maçı Yunus Yavuz,Seyit Karakoç ve Mesude Kip hakem triosu yönetti.Saha komiseri Rahim Şengün,sağlık görevlisi Engin Akçay idi.
Seramoni öncesi Yıldıztabyaspor oyuncuları geçen hafta bileği kırılan Ali Şemşek'i unutmadı."Geçmiş olsun Ali Şemşek" adlı pankart ile sahaya çıktılar.
Maça Kanaryaspor'un santra vuruşuyla başlandı.İlk devre temponun bir an bile düşmediği maçta iki ekipte çok mücadele etti ama skorda ki dengeyi iki ekipte bozamadı ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.
İkinci devreye ev sahibi ekibin santra vuruşuyla başlandı.Yapılan oyuncu değişiklikliği ile vites arttıran ekip 65.dakikada kaptan Uğur Camekan'ın ceza sahasının dışından yaptığı güzel vuruş ile takımını sırtladı ve 1-0 öne geçirdi.Bu gole konuk ekip cephesinden itiraz geldi.Hakem olayı yatıştırdıktan sonra konuk ekibin filebekçisi Abdullah yoğun itirazından dolayı sarı kart gördü.Mücadelenin son dakikalarında ev sahibi ekipte Salih'in topu direkten döndü ve önemli fırsattan yararlanamadı.
Hakemin bitiş düdüğünün ardından namağlup yoluna devam Yıldıztabyaspor puanını 10 yaptı ve liderlik koltuğundaki yerini bırakmadı.Kanaryaspor ise 4 puanla 5.sırada yer aldı.Haftaya Yıldıztabyaspor bay geçecek,Kanaryaspor ise Haliçspor'u konuk edecek.


11.grupta oluşan puan durumu;

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.