Pazartesi, Ekim 17, 2016

Yeşilköyspor'un 'Dilek'i tuttu

İstanbul Süper Amatör Küme 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sekbanlarspor güçlü rakibi Yeşilköy’e evinde teslim oldu.

Bayrampaşa Büyükşehir Belediye Stadında oynanan müsabaka Sekbanlarsporlu futbolcuların vuruşu ile başladı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla devam eden müsabakada her iki takım da topu filelerle buluşturamayınca takımlar soyunma odalarına golsüz gittiler.

Sekbanlarspor 10 kişi
İkinci yarıya Yeşilköylü futbolcuların başlama vuruşu ile başlanırken daha istekli bir oyun sergileyen Sekbanlarspor rakip ceza sahası önünde daha fazla göründü. Aradığı golü bulmakta zorlanan Sekbanlarsporlu futbolcular oyunu sertleştiriken 57. dakikada İsmail Yılmaz rakibine yaptığı müdahele sonrası kırmızı kartla cezalandırılarak takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Sahada 10 kişi kalan Sekbanlarspor karşısında oyunda dengeyi sağlayan Yeşilköyspor, 68. dakikada rakip ceza sahası içinde topla buluşan gölcü futbolcusu Murat Dilek’in golü ile skorda dengeyi bozarak öne geçmeyi başardı: 0-1

Gol iptal edildi
Gol sonrası yaptığı değişiklikler ile sahada 10 kişi mücadele etmesine rahmen rakibi üzerindeki baskıyı arttıran Sekbanlarspor 81. dakikada kaptanı Ömer Salihoğlu’nun ayağından bulduğu gol ofsayt gereşçesi ile iptal edilince sahadan boynu bükük ayrıldı. 

Sahasında güçlü rakibine boyun eğen Sekbanlarspor 5. hafta sonunda 9 puanla 6. sıraya gerilerken rakibi Yeşilköy aldığı bu önemli galibiyet sonrası puanını 12 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK











Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...