Salı, Ekim 18, 2016

Tepecik'te ısınma krizi



İstanbul 1. Amatör Küme'de hafta sonu oynanan Tepecik Anadoluspor-Başakşehir İkitelli Köyiçi maçı öncesi ısınma krizi çıktı. Bu karşılaşma öncesi oynanan Büyükçekmece Tepecikspor - Fatih Karagümrük Gelişim Ligi maçında maçın gözlemcisi prosedürler gereği her iki takım için kale arkasında ısınmalarına müsaade etmedi. 

Karşılaşmaya 10-15 dakikalık ısınma olmadan başlamanın sporcu sağlığı açısından tehlikesinin farkında olan Tepecik Anadoluspor Antrenörü Necmettin Capri, hem kendi takımı hem de rakip takım için stat yanındaki çim bölgeyi ısınma sahası olarak belirledi.


Mustafa Uçar'dan veryansın
Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar maç öncesi yaşanan ısınma yeri problemiyle birlikte adeta içini döktü. 


Tesislerin yetersizliğinden şikayetçi olduğunu daha önce olduğu gibi bir kez daha dile getiren Uçar, "Soyunma odalarının dar oluşundan futbolcuların soyunmak için gruplar halinde içeri giriyor. Rakip takım kendi otobüsünde soyunmak zorunda kaldı" dedi. Eksikliklerin bunlarla kalmadığını belirten Uçar, "Gerek rakip takım yönetimini gerekse kendi misafirlerini ağırlayacak yer hatta namaz kılacak yer bile yetersiz" diye şikayetlerini sıraladı. 
Aynı zamanda Ak Parti Büyükçekmece Meclis üyesi olan başkan Mustafa Uçar, bu konuları Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile de paylaştığını ancak başkanın pazartesi yurt dışında olacağından başkan vekilini olayın takipçisi olması açısından görevlendirdiği bildirildi.

HABER: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.