Pazartesi, Ekim 17, 2016

Tepecik Anadoluspor'da yüzler gülüyor


1. Amatör Lig'e istediği gibi başlayaman Tepecik Anadoluspor bu haftayı galibiyetle kapattı. Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda Başakşehir İkitellispor ile oynadığı karşılaşmada ilk yarıda istediği futbolu ortaya koyamayan Tepecik Anadoluspor, ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle maçı 4-1 kazandı. Geçen hafta oynanan Subaşı yenilgisini telafi eden Kırmızı-Beyazlı takıma galibiyeti getiren gollere Kasım Atalay, İbrahim Demircan, Furkan Baltacı ve Alim Bölük imza attı.

İkinci yarı kendine geldi
Karşılaşmada ilk yarıda her iki takımda istediği futbolu bir türlü oynayamadı. Dirençli bir rakibe karşı mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar, rakip sahaya bir türlü topu taşıyamadı.  

İkinci 45 dakikada ise sahada bambaşka bir Tepecik Anadolu vardı. Gol perdesini 50. dakikada Tepecik Anadoluspor'da Kasım Atalay açtı. İbrahim Demircan ile 2-0'ı yakalayan Kırmızı-Beyazlı ekip 63. dakikada Furkan Baltacı ve 69'da Alim Bölük takımının 4. golünü attı. Son bölümde konuk ekip bir gol buldu.

Maç 4-1’lik skorla tamamlanırken bu maçı kazanarak kötü gidişe dur diyen Anadoluspor 3 puanı 4 golle alarak yeniden çıkışa geçti. 

Lig'in 4. haftasında Tepecik Anadolu, deplasmanda Muratbeyspor ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.