Cuma, Ekim 21, 2016

Sultanmuratspor son gakika golü ile yenildi



İstanbul U -15/B Ligi 12.Grup'ta 5.Hafta Sultanmuratspor Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda karşılaştığı Haznedar Çetinkayaspor'a kalesinde gördüğü son dakika golü ile 4-3 mağlup oldu.
Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda oynanan maçta misafir takım Haznedar Çetinkayaspor 14. dakikada Emre ile öne geçti. 17'de Kaan buna yanıt verdi.Devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Sultanmuratspor takımı 38.Dakikada Erenin atığı golle 2-1 öne geçti.
46.Dakikada misafir takım Haznedar Çetinkayaspor'da ilk golün sahibi Emre kendisinin ve takımının ikinci sayısını attı ve skora eşitliği yeniden getirmiş oldu. 2-2
51.Dakikada Haznedar Çetinkayaspor takımında Harun, takımının üçüncü golünü attı: 2-3
58.Dakikada Sultanmuratspor takımında İsmail ekibine beraberlik golünü getirdi: 3-3
70.Dakikada, karşılaşmanın bu sonuçla biteceği sanıldığı anda misafir takımda günün başarılı isimi Emre hat-trick yaparak kendisinin üçüncü, takımının dördüncü sayısını attı: 3-4
Çetinkayaspor böylece sahadan 4-3 galip ayrıldı.
Ev sahibi Sultanmuratspor son dakika golü ile rakibine 4-3 mağlup olarak sahadan üzgün ayrılırken 3 puanla kalmış oldu.
Sultanmuratspor, İlyas, Musa, Sinan,Egemen,Eren,Kaan,Erencan,Sonal,İsmail,Berkan,Gökdeniz.

Haznedar Çetinkayaspor, Serhat, Ömer, Ramazan,Veysel,Ahmet,Canberk,Harun,Muhammed,Mehmet,Hamza,Emre.
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

Muhammed Hoca dedi ki...

Haberi yapan değerli yerel futbol daki editör kardeşim. Öyle özelikle misafir takımın bir oyuncusunu yakın çekip göze sokmana gerek yok. Rakibin oyuncuları daha fizikli veya sakallı olan vardı. Burda rakibe büyük filan demiyorum,gelişim çağındadır veya kimliği öyledir. Tıpkı bizim oyuncumuz gibi. Ama oranın takımını korumak gazeteciliğe yakışmaz. Maedem çekiyorsun hepsini de paylaşmasını da bil.

Haz.Çetinkaya S.k.
Muhammed hoca

Adsız dedi ki...

Haberi yapan değerli yerel futbol daki editör kardeşim. Öyle özelikle misafir takımın bir oyuncusunu yakın çekip göze sokmana gerek yok. Rakibin oyuncuları daha fizikli veya sakallı olan vardı. Burda rakibe büyük filan demiyorum,gelişim çağındadır veya kimliği öyledir. Tıpkı bizim oyuncumuz gibi. Ama oranın takımını korumak gazeteciliğe yakışmaz. Maedem çekiyorsun hepsini de paylaşmasını da bil. Birde kulüb ismi yanlış yazılmış.
Haz.Çetinkaya S.k.
Muhammed hoca

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...