Salı, Ekim 18, 2016

Stresli maçın galibi Küçükköyspor


İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Küçükköyspor deplasmanda Mahmutbeyspor'u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.

Karşılaşma öncesi Stat dışında olaylar çıktı. Bağcılarspor ve Küçükköyspor taraftarları arasındaki gerginliğe polis biber gazıyla müdahale etti. Olaylardan dolayı maç 46 dakika geç başladı.
Mücadeleye ilk başta sadece Küçükköyspor taraftarları alırken, Mahmutbeyspor'u desteklemeye gelen Bağcılarspor taraftarları 76. dakikada tribüne girebildi. 


Karşılaşmaya iyi başlayan Mahmutbeyspor 35. dakikada Orhan Dolu ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftar desteğini arkasına alan Küçükköyspor 56'da Ersin Akkemik ile skoru 1-1'e getirdi. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Mahmutbey tehlikeli şutlar ile ikinci golü arasa da buna muvaffak olan konuk ekip oldu. Defansın hatasını iyi değerlendiren yılların golcüsü Gökhan Tandoğan Küçükköyspor'a 3 puanı getirdi.

Küçükköyspor grupta 11 puanlı ikinci sıraya yükseldi. Mahmutbeyspor ise 5 puanda kaldı.









HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Karşılaşmanın saha komiseri olan Sayın Ömer Çaylı'ya ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan Sayın İlhan Erdem'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.