Çarşamba, Ekim 19, 2016

Söğütlüçeşmespor’da Ayyıldız’lı dönem

Yılmaz AKTEPE/Küçükeçkmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan Söğütlüçeşmespor sezon başında anlaştığı ancak geçtiğimiz günlerde ayrılan Mülazım Arkının yerine İkitellispor'a şampiyonluklar ve başarılar kazandıran Ali Ayyıldız ile anlaştı.
Geçtiğimiz günlerde Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Hacı Mevlüt Özdek ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Özdek ve Ayyıldız görüşme sonrası anlaşamaya vardıklarını açıkladılar.

Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Hacı Mevlüt Özdek, yaptığı açıklamada İlçemizin köklü ve kardeş kulübümüz olan İkitellispor kulübünde 6 yıl hocalık yapmış Türkiye ve Grup şampiyonlukları yaşatmış genç ve deneyimli hocamız kendisi ile bir görüşme yaptık ve her konuda anlaşamaya varmış bulunmaktayız. Ali hocamız bugün itibari ile Söğütlüçeşmespor kulübümüzün başarısı için çalmalarına başlamıştır.

Söğütlüçeşmespor kulübümüz her zamdaki gibi altyapıya önem veren bir kulüptür yeni sezonda Altyapı hocalığına Mustafa Dizmen hocamızı görevlendirmiş bulunmaktayız her iki hocamıza ve kulübümüze camiamıza hayırlı olsun dedi.


Daha sonra Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Hacı Mevlüt Özdek, Ali Ayyıldız ve Mustafa Dizmen basın önünde ortak protokol imzaları atarak anlaşmayı resmileştirdiler.




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...