Cumartesi, Ekim 15, 2016

Şirinevler'den son günde iki transfer


İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup'un iddalı takımlarından Şirinevlerspor transferin son gününde iki oyuncuyu kadrosuna katarak transferi noktaladı

Lige deplasmanda  CFS Bağcılar galibiyeti ile başlayıp daha sonra iç sahada hakem hatalarının damga vurduğu maçta Havataşspor'a kaybeden Şirinevlerspor transferin son gününde, bir süredir idmanlarında yer verdiği tecrübeli oyuncular stoper Burak Tunç ve forvet  Özgür Sekman'ı renklerine bağladı.


Şirinevlerspor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Burak Tunç, ''Öncelikle bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kulüp başkanımız sayın Mehmet Cesur'a, İsmail ve Hasan hocalarımıza, takım arkadaşlarıma ve yönetime teşekkür ederim. İlk antrenmana çıktığımız günden bu yana bize aile ortamı yaşattılar. Bunların karşılığını sahada vermek istiyoruz. Şirinevler Kulübü'nün hedefi gelecek yıl Süper Amatör'de yer almak. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız'' şeklinde konuştu.

Özgür Sekman ise ''Başkanımıza hocalamıza, yönetimimize ve takım arkadaşlarıma  göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Bize karşı göstermiş oldukları bu yakın tutumun karşılığını sahada attığım gollerle karşılık vermek istiyorum.Hedefimiz şampiyon olmak ve gelecek sezon süper amatörde yer almak'' dedi.

2009'dan sonra tekrar birlikteler
Futbola Tuzla'nın Orhanlıspor takımında birlikte başlayan Özgür Sekman ve Burak Tunç daha sonrası üniversite eğitimlerinden dolayı farklı şehirlerde farklı takımların formalarını giydikten sonra 2016'da tekrar Şirinevler' de birlikte forma giyecekler.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.