Cumartesi, Ekim 15, 2016

Paşa 'Ortaköy'ü fethetti


İstanbul U17/B ligi 7.grup ekiplerinden Ortaköyspor  ve GOP.Şemsipaşaspor,Kağıthane Bld. Seyrantepe Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
İlk maçtan iki ekipte puan çıkaramamıştı ve 3 puanı iki ekipte istiyordu.Maçın başından sonuna kadar iki ekipte çok istedi ama mücadeleyi konuk ekip kazandı.
Mücadeleye ev sahibi ekibin santra vuruşuyla başlandı.Dakika 13'te ara pasında topla buluşan Samet kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutunda top kaleciden sekti,boşta kalan topu Alexander tamamladı,skor 1-0 oldu.İlk devrede ev sahibi ekip iki net pozisyondan da yararlanamadı ve ilk devreye Ortaköyspor'un üstünlüğüyle gidildi.

İkinci devreye konuk ekibin vuruşuyla başlandı.Konuk ekip ikinci yarıya fırtına gibi başladı.65.dakikada oyuna sonradan dahil olan Türker takımına penaltı kazandırdı.Topun başına geçen Emre topu ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi 1-1.73.dakikada GOP.Şemsipaşaspor'un kaptanı Doğukan yaptığı faul dolayısıyla ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı.Rakip kalede baskıyı kuran konuk ekip GOP.Şemsipaşaspor,Ortaköy'ün stoperi Süleyman'ın sektirdiği topu önünde bulan Emre,düzgün yerden bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve konuk ekip 3 puana uzanmasını bildi.

Haber-Fotoğraf:Oğuzhan AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.