Çarşamba, Ekim 05, 2016

Osmaniyespor gençleri moral depoladı

Osmaniyespor’un altyapısını oluşturan ve Bursa U-19 2. Küme 1.Grupta mücadele eden Osmaniyespor U 19 Genç Takımı ilk ikiye kalıp gruptan çıkma yolunda mücadele ediyor.

10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan genç takım Ligin bitmesine 6 hafta kala, Lider Barbarosspordan 4, ikinci Olan Hamitlerspordan 1 puan geride bulunuyor.

1967 yılından bugüne kadar faaliyetlerine Orhaniye mahallesinde sürdüren Özen Lokantası Osmaniyespor U-19 futbol takımına yemek ikramında bulundu. Özen Lokantasın da düzenlenen davete Osmaniyespor Başkanı Nedim Sonay Kara ve U-19 takımı oyuncuları katıldı. Osmaniyespor sevdasını her ortamda göstermeyi başaran Özen lokantası sahibi Abdullah Yarış genç oyunculara gruptan çıkma mücadelesinde verdiği yemekle moral motivasyon sağlamak istediklerini belirtti. Şu ana kadar gençlerin oynadıkları maçlarda aldıkları başarılı sonuçlar önemli bir başarı olduğunu söyleyen Yarış; “Başta alt yapı hocalarımız olmak üzere tüm genç kardeşlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimizin inanıyorum ki ilk ikide yer alıp gruptan çıkacaklar” dedi.

Yemek sonrası genç oyunculara hitaben bir konuşma yapan kulüp başkanı Nedim Sonay Kara ise; “Ben takım adına Abdullah Yarış’a bu davetinden dolayı teşekkür ediyorum öncelikle. Başarılarınızdan dolayı sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Sizler asla sahipsiz değilsiniz ve sahipsiz kalmayacaksınız. Sizler Osmaniyespor’un geleceğisiniz. Osmaniyespor ileride sizlerle var olacak. Döktüğünüz terin hakkını her zaman alacaksınız. Bizler de sizlere sahip çıkarak daha güzel yerlerde olmanızı sağlamak için mücadele edeceğiz. Hepinize tekrar başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...