Çarşamba, Ekim 05, 2016

Okan Koç Yenicespor'a imza attı

Bursa Süper Amatör Küme A Grubunun iddialı ekiplerin Yenicespor, geçtiğimiz sezon Kafkasspor forması giyen, defans oyuncusu Okan Koç'u renklerine bağladı. Futbola Bursa Boschspor'da başlayan oyuncu sonrasında Yeşilbursa, Bursaspor, Bursa Merinosspor, İnegöl Gençlergücüspor, Kastamonuspor 1966, İnegöl Yenicespor ve İnegöl formalarını giydi. 23 yaşındaki savunma oyuncusu iki sezon önce Yenicespor formasını giydi, bu sezon yeniden Yenicespor temsilcisinin başarısı için ter dökecek.

Güçlü fiziği ile tam bir görev adamı olan Okan Koç “ Arkadaşlığın ve Aile ortamının üst düzey olduğu bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği ge çok teşekkür ederim. Bundan sonra bilgi birikimimi daha önceki yıllarda formasını giydiğim Yenicespor’un başarısı için harcayıp, hedefimiz olan Bal Ligine çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğim ” dedi.

İmza Töreninde Basın sözcüsü Ali Göztepe ve Yönetim Kurulu üyesi Vedat Tepe hazır bulundu. İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Göztepe “Hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzla alakalı son hamlelerimizi tamamlamak üzereyiz. Okan Koç kardeşimiz daha önceki yıllarda bizde forma giydi. Kendisi takımımızda başarılı olacağına inanıyorum. Cumartesi günü gerçekleşen bursa süper amatör ligi kura çekimi tüm takımlarımız için hayırlı olsun. İnşallah tüm takımlarımız için sakatlıksız ve dostluk içerisinde geçen bir sezon olur. Grubumuzda bulunan tüm takımların başarılı olmak için tüm mücadeleyi göstereceklerini biliyoruz. Dengeli bir grubumuz olduğu düşüncesindeyiz. Bizde grubumuzdaki müsabakalarda tüm gücümüzü sahaya yansıtarak sezonun sonunda başarı elde etmek istiyoruz.” Dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.