Perşembe, Ekim 06, 2016

Marmara Ereğli Belediyespor'un bileği bükülmüyor

Tekirdağ Süper Amatör'e iddiaalı bir kadro ve Bölgesel Amatör Lig parolasıyla giren Marmara Ereğli Belediyespor hazırlık maçlarında fırtına gibi esiyor.

Oynadığı iki hazırlık maçında toplamda 11 gol atarak istatistikleri alt üst eden Marmara Ereğli Belediyespor, bu karşılaşmalarda; Çorlu Gençlerbirliği'ni 8-0, BAL  takımlarından Çorluspor 1947'i 3-2 mağlup ederek lige hazır olduğunun sinyallerini fazlasıyla verdi.

Takım ruhunun maksimum seviyede olduğu Marmara Ereğli Belediyespor'da, bir çok BAL ve Süper amatör tecrübeli oyuncular, hem birey hem de takımlarıyla tek vucüt olarak, aynı değerleri paylaşarak, ortak hedefleri olan BAL'a kilitlenmiş durumdalar.

Futbol takımlarının başarısı oyuncu kalitesiyle doğru orantılıdır. Marmara Ereğli Belediyespor'da; Gurur, Mertcan, Uğur, Mustafa, Mert, Mesut, Erdal ve ismini sayamadığım bir çok değerli oyunculara sahiptir.

HABER:CANER KIZILER

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...