Pazartesi, Ekim 10, 2016

Kulüpte tüm yöneticiler istifa etti!

Önce Teknik Direktör Arif Çil, ardından da kulüp başkanı Mithat Sayar'ın istifa etmesi, Bağcılar Güneşli Spor Kulübü'nde yeni istifaların peş peşe gelmesine neden oldu.

Kulüp adına yapılan açıklama ise aşağıdaki şekilde oldu.

"Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Yönetim Kurulu Olarak son yaşanan gelişmelerle ilgili bu açıklamayı yapma zaruriyeti hissettik. Bağcılar Güneşli Spor Kulübü isim değişikliği ve iki kulübün birleşmesi noktasında  Sayın Mithat Sayar'ın daveti üzerine, ilçemizdeki amatör spora katkı sunmak adına yönetim kuruluna girdik. 4 Haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan takımımız 10 puanla grubunda lider konumundayken anlamadığımız bir şekilde kulüp içerisinde görevi olmayanlar tarafından bir fitne ortaya atılarak güzel gidişe set konulmuştur. Kulüp başkanı Mithat Sayar'ın istifası ile gündeme gelen gelişmelerden haberdar olduk.
Kulübün önünü açmak adına sayın başkanın istifasından Sonra Yönetim Kurulu olarak bizler de istifamızı veriyoruz.

Bu süreçte üstün gayretlerini gösteren Teknik Direktörümüz sayın Arif Çil Başta olmak üzere Futbolcularımıza ve Bağcılar Güneşli Spor  Kulübü camiasına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bağcılar Güneşli Spor Yönetim Kurulu
Mete Koca, Kemal Cesur , Adnan Uygur, Mustafa Bedrettin Ateş, Ekrem Kıldan, Nihat Ağdemir, Ramazan Ozan Altıntuğ, Barş Yay, Yakup Özgür, Savaş Corut, Mahmut Bent, Yüksel Yılbaş, Engin Aydın, Selahattin Arslan, Şerif Başal, Mehmet Rahim Turan, Adnan Şuekinci, Recep Akyıldırım

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...