Pazar, Ekim 16, 2016

Küçükçekmecelilerin galibi İdman yurdu oldu.


Yılmaz AKTEPE/İstanbul U 15/A Gurubunda Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan Küçükçekmecespor ile Küçükçekmece İdman Yurduspor takımları ligin 4.Haftası karşı karşıya geldiler ve mini derbiyi Küçükçekmece İdman Yurduspor 1-0 kazanarak lider Küçükçekmecespor’un yenilmezliğine son vermiş oldu.
Halkalı Etap sahasında karşı karşıya gelen Küçükçekmece İdman Yurduspor, Küçükçekmecespor sahaya mutlaka galibiyet için sahaya çıktılar.
Müsabakaya iki takımda kontrollü başladı.Daha sonra Küçükçekmece İdman Yurduspor savunmasını ön tarafa çıkartarak daha atak oynamaya başladı. Küçükçekmecespor bu ataklar sonucunda İdman Yurduspor savunmasını aşamayarak gol atamadı.
İlk yarı Küçükçekmece İdman Yurduspor, Küçükçekmecespor arasındaki karşılşamada gol sesi çıkmayınca golsüz kapandı.
İkinci yarıdaKüçükçekmecespor ilk yarıdaki oyun tarzını değiştirmeyip İdman Yurduspor’un üzerine gitmeye başladı. Küçükçekmece İdman Yurduspor savunmasını öne çıkartmayarak kontra oynamayı tercih etti.Müsabakanın 62.Dakikasında İdman Yurduspor da ikinci yarıda oyuna dahil olan Ömer Ölmez  takımının gollünü attı  ve takımını 1-0 öne geçirdi.








Bu golden sonra Küçükçekmecespor oyunda büyük riskler alarak Küçükçekmece İdman Yurduspor üzerine gitmeye başladı.İdman Yurduspor savunmasını iyi yaparak atakları uzaklaştırdı.İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Küçükçekmece İdman Yurduspor 1-0 kazandı.
Küçükçekmecespor takımını 1-0 yenenen Küçükçekmece İdman Yurduspor yeşil beyazlıların yenilmezliğine ve liderliğine son vermiş oldu.


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.