Salı, Ekim 18, 2016

Küçükçekmece futbol takımı elendi


Yılmaz AKTEPE/İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ve ilçe belediyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İBB Başkanlık Kupası adıyla yapılan Futbol turnuvasında mücadele veren Küçükçekmece Belediye takımı çıktığı 2.Tur maçlarında rakibine yenilerek elendi.
Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ve ilçe belediyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İBB Başkanlık Kupası adında ilk olarak Futbolda Beyaz grupta yenilgisiz şampiyon olan Küçükçekmece Belediyesi Futbol takımı 2.Turda İBB Şehir Tiyatroları takımı ile karşı karşıya geldiler.
Küçükçekmece Belediyesi Futbol takımı ilk 15 Dakikada 2-1 öne geçmesine rağmen maçın ilerleyen süresinde 4-4 berabere süren müsabakanın uzatma dakikalarında yediği golle karşılamadan 5-4 yenilerek turnuvaya veda etti.

Her iki Karşılaşmada Hakemler Geç geldiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Spor A.Ş. işbirliğinde bu yıl 34.’sü yapılan olan İBB Birimleri ve Belediyeler Arası Spor Şöleni, müsabakaları sonlarına yaklaşırken Futbolda Küçükçekmece Belediyesi Futbol takımı 2.Turda İBB Şehir Tiyatroları takımı arasındaki Futbol maçının başlama saatti:10.00’da olmasına rağmen karşılayanın hakemlerinin sahaya Saat 11.20 geldi.

Günün diğer önemli maçı olan Voleybolda Küçükçekmece Belediyesi Voleybol ile İBB İtfaiye Müdürlüğü Voleybol takımları arasındaki 14.30 da oynanması gerek karşılaşma 15.10 da geç başlaması başta izleyenler olmak üzer takımların büyük tepkisini aldı ve bu tur organizasyonların daha ciddi olması gerektiğini belirtiler.











Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.