Perşembe, Ekim 13, 2016

Yağız Küçük: Sorunlu bir oyuncu değilim


Sezon başında Yeşilova Esnafspor'la anlaşan ancak daha sonra Yeşil-Beyazlılardan ayrılan futbolcu Yağız Küçük, ayrılık sonrası gelişen polemikle ilgili açıklamada bulundu.

Genç oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Son zamanlarda hakkımda çıkan ve konuşulan konular hakkında efendiliğimi bozmamak ve insanları kırmamak için açıklama yapmamıştım. Ama özellikle son günlerde tanımadığım insanlardan aldığım kötü yorumlar sonucu bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.
Öncelikle bugüne kadar oynamış olduğum hiç bir kulüpte yönetimle ya da arkadaşlarımla parasal ya da diğer konularda bir sıkıntı yaşamadım. Kimseye de herhangi bir saygısızlık yapmadım. Bunu isteyen oynadığım kulüpleri arayarak sorabilir.
Üzerime atılan iftiralarla ilgili de herkese verebileceğim bir cevabım var.
Sezon öncesi Yeşilova Esnaf kulübüyle görüştüm. Hocanın verdiği sözlerden yönetimin haberi olmadığı ve kulüp bilmediği için aramızda bazı sıkıntılar oldu. Yeşilova Esnaf kulübünden ayrıldım. Daha sonra bu konuyu Başkan Vekili Salih Yetik Bey'le görüştüm. Karşılıklı olarak helalleştik. Aramızda herhangi bir sorun kalmadı. Bunu kamuoyunun bilmesini istiyorum. Ben sorunlu bir oyuncu değilim. Artık bu konularla alakalı tarafıma kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.Saygılarımla Yağız Küçük."

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.