Cumartesi, Ekim 15, 2016

Kocamustafapaşa sevdalıları Piramit'te buluştu

Fatih ilçesinin güzide kulüplerinden Kocamustafapaşaspor camiası Piramit Restaurantta yapılan organizasyonda bir araya geldi. Bu sezon İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele eden Sarı-Yeşilli ekip yöneticilerinin ve kulüp sevdalıların toplandığı gecede gönüllerince eğlenirken, kulübe destek için yapılan forma ve atkı satışı oldukça ilgi gördü.

Geçmiş yıllarda kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış Mehmet Tan, Turan Varol, Ahmet Okumuş, Ekrem Olgun, Erdal Tüfekçi, Faruk Yeruşan, Savaş Öngü, Raif Kır ve halen faal başkanlık görevini sürdüren Pınar Zeynep Ulus Çokyaşar'a plaket takdim edilerek başlayan gecede söz alan Sayın Çokyaşar '' Tüm kulüp sevdalıları ile beraberiz. Birlik beraberliğimiz her daim sürecek. Çünkü biz kocaman bir aileyiz''dedi.

İşimiz 90 dakikalık değil   

Sayın Çokyaşar konuşmasının devamında '' Bizim amacımız ilk günden beri yetiştirici olmak. 6 spor branşında faaliyet gösteriyoruz. Futbolda 8 kategoride yer alıyoruz. Ne kadar çocuğı sur diplerindeki kötü alışkınlıklardan uzak tutarsak o kadar başarılıyız. 90 dakika maç yaptıralım, sonra işimize bakalım diye birşey yok. El ele vererek çocuklarımızı karakterli ve düzgün birer birey olarak yetiştireceğiz. Burada bulunan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm Paşalılara teşekkürlerimi sunuyorum'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Türk bayraklı kapanış

Yemek servisinden sonra çalınan müziklerle eğlenen Kocamustafapaşa sevdalıları gecenin sonuna kadar neredeyse yerlerine oturmadı. Gecenin sonunda dağıtılınan Türk bayrakları ve maytaplarla şenlenen eğlenceli gece 10.yıl marşının okunması ile son buldu.

Kapanış konuşmasında söz alan yönetim kurulu üyesi Sayın Oğuz Yıldırım eşinin sağlık sorunları olmasına rağmen gecede kendilerini yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Sayın Pınar Zeynep Ulus Çokyaşar'a geçmiş olsun dileklerini sunarak plaket takdim etti.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN























Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.