Pazartesi, Ekim 10, 2016

Kavacıkspor olayları ve yapılanları kınadı




Dün İdealtepe Stadında oynanan U-17/A ligi 1923 Esenkent, Kavacıkspor maçı sırasında ve sonrasında yaşanan istenmeyen olaylar nedeniyle Kavacıkspor Kulübü olaylara sebep olanları ve yapılanları  kınadı.
Dün İdealtepe stadında oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız maç sırasında ve maç sonrasında hiç bir ahlaki değere sığmayacak şekilde rakip takım seyirci, teknik ekip ve oyuncuları tarafından tarafımıza fiziki darp yapılmış ve küfür edilmiştir.
Maç sonunda servis otobüsümüz taşlanmış zarar görmüştür. Spora şiddet ve nefret bulaştıran bu tür eylem ve fiilleri, kardeşliği zedeleyen bu tarz tutum ve davranışları kınıyoruz.
Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğuna inanıyoruz. Sporu insanların kaynaşma aracı olarak görüyoruz. Amacımız spora ve gençliğe hizmet etmek. Kavacıkspor kulübü ve yönetimi olarak sahamıza gelen tüm takımlara elimizden gelenin çok daha fazlasını yapıyoruz. Rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Yensek de ,yenilsek de dostane bir şekilde uğurluyoruz. Nasıl olursa olsun kazanmak mubahtır ilkesini kabul etmiyoruz. Kavacıkspor Kulübü olarak bundan sonra da bu ilkemiz asla değişmeyecek.
Tüm kulüplere de bunu tavsiye ediyoruz.
                                                                                                   SAYGILARIMLA
                                                                               KAVACIKSPOR YÖNETİM KURULU adına  
                                                                               KULÜP BAŞKANI YUSUF KESİCİ

YEREL FUTBOL.COM

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.