Pazar, Ekim 09, 2016

Aydoğan: 90 dakika her şeyi yaptık

Feriköyspor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, 1-1 berabere kaldıkları Beykozspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, takımının 90 dakika boyunca her şeyi yaptığını ancak futbol şansının kendilerinden yana olmadığını söyledi. 

Karşılaşmanın 90 dakikasında rakiplerine neredeyse pozisyon vermediklerine dikkat çeken Hüseyin Aydoğan, "Kendi sahamızda bu sezonki ilk maçımız, kazanmak istiyorduk. Hem de sahamızın açılışıydı, bizim için önemli bir maçtı. Çok iyi oynadık, takımım her şeyi yaptı ama futbol şansı bizden yana değildi. Kalenin içinden çıkan toplar, kalecinin çıkardığı toplar. Olmadı. Hiç pozisyon yokken yani rakibe neredeyse pozisyon vermeden bireysel bir hata yaptık defansta. O hata bize gol oldu. Ama futbolda bunlar var. Ben yine de söylüyorum; takımıma inanıyor ve güveniyorum. Bu takım sezon sonunda hedeflediği yerde ligi bitirecektir" dedi. 

'Hedefimiz belli, biraz zaman lazım'
İstanbul Süper Amatör Lig'in Bölgesel Amatör Lig'den kaliteli olduğunu vurgulayan Aydoğan, "Her maç zor. Görüyorsunuz, sürprizler oluyor Süper Amatör'de. Özellikle Bölgesel Amatör Lig'e göre İstanbul Süper Amatör Lig çok daha kaliteli. Hedefi olan takımlar var. Dolayısıyla biz her maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. Sonuna kadar bu işin içindeyiz. Kulübümüz hem tesis, hem de kadro anlamında bu sezon iyi bir yatırım yaptı. Hedefimiz belli tabii ama biraz zaman lazım. Şu anki kaybımızı telafi edebilecek durumdayız. Bu kaybımızı telafi edip sezon sonu ligi zirvede bitireceğiz" ifadelerini kullandı. 

'Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istedik'
Beykozspor karşılaşmasında seyircinin müthiş desteğine de teşekkür eden Aydoğan, şunları söyledi:  

"Müthiş bir seyircimiz vardı. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Bugün de takımımızı müthiş desteklediler. Galibiyet hediye etmek isterdik ama bugün futbol şansı yanımızda değildi. İlerleyen haftalarda taraftarımızın desteği artarak devam etsin. Bu takım inşallah bu sezon camiamızı mutlu ederek Bölgesel Amatör Lig'e çıkacaktır." 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...