Salı, Ekim 18, 2016

Hayri Eron Salihli Belediyespor'da


Türkiye süper amatör liglerinin en tecrübeli futbolcularından Hayri Eron, transferin son gününde Manisa Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Salihli Belediyespor'la anlaştı.

Kendisine ulaştığımız Hayri Eron şu açıklamayı yaptı: Yıllar sonra Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaya oynayan, çok iddialı, Manisa'yı daha önce Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmiş olan önemli bir kulübe geldim. Transferde emeği geçen kulüp yönetimine ve teknik direktörümüz Yusuf Sapmaz'a, beni çok iyi misafir eden kulüp müdürümüz Uğur Kocagöz'e ve irtibatımızı sağlayan Belediye Başkan Yardımcımız Nuri Kaya Bey'e, bana olan güvenleri için teşekkür ediyorum. 

Yakın çevremin de bildiği üzere, bayramdan sonra İzmir'e taşındım, dolayısıyla takıma geç katıldım. Şu anda fizik olarak takım arkadaşlarımla aynı seviyede değilim ama ekstra çalışmalarla, bu açığımı kapatıp, kulübümün şampiyonluk mücadelesinde katkı vermeye çalışacağım. Yerel Futbol aracılığıyla 2016-2017 sezonun tüm amatör futbol camiası için güzel geçmesini diler, ülkemizin bulunduğu bu kritik dönemde seyircilerimizi de daha sakin ve sükunetli olmaya davet eder, hepimiz için hayırlı bir sezon olmasını dilerim."

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...