Cumartesi, Ekim 22, 2016

Havataşspor çıkışını sürdürdü


İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup maçında Havataşspor, Bayrampaşa temsilcisi Cevatpaşaspor'u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Albayrak Stadı'ndaki maçta Havataşspor'un gollerini Emre Albayrak, Anıl Çabuk ve penaltıdan Esat Tınmaz kaydetti.

Cevatpaşaspor'un başlama vuruşuyla başlayan mücadelede ilk tehlikeli atak Gaziosmanpaşa ekibi Havataşspor'dan geldi. Sol çaprazdan Ferhat Yıldırım'ın ortasında bom boş pozisyonda Şükrü Tınmaz topu üstten dışarı yolladı. 13'te kullanılan duran topta Bahattin iyi yükseldi, meşin yuvarlağı direğin üstünden dışarı yolladı. Havataş'ın yoğun baskısı sonuç verdi ve 16'da Emre Albayrak sağ çaprazdan topu filelere yolladı: 1-0
Ferhat Yıldırım, Furkan ve Sinan'la bulduğu mutlak pozisyonları gole çeviremeyen Gaziosmanpaşa ekibi soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Havataş ikinci yarıda baskılı olan taraftı. 58'de Sedat topu sol çaprazdan getirdi, müsait pozisyondaki Anıl çok sert vurdu ve durumu 2-0 yaptı. 90+3'te kazanılan penaltıyı Esat Tınmaz gole çevirdi. Havataşspor mücadeleden 3-0 galip ayrıldı, puanını 10 yaptı ve Güngörenspor ile zirveyi paylaştı.

yerelfutbol.com



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.