Pazartesi, Ekim 17, 2016

Havataş deplasmandan şen döndü

İstanbul 1.Amatör Küme 5.grup mücadelesinde Yedikulespor Namık Sevik Stadı'nda Havataşspor'u konuk etti. 30'uncu dakikada 10 kişi kalan ev sahibi ekip güçlü rakibine direnemedi ve sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Konuk ekip aldığı galibiyet ile Güngörenspor'la beraber zirveyi paylaştı.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekipte Ziyat'ın vuruşu az farkla auta çıktı. 16.dakikada Celil'in vuruşu direğin yanından az farkla auta gitti. Konuk ekipte Anıl'ın vuruşu direğin yanından az farkla auta gitti.

Mücadelenin 30'uncu dakikasında Abdulrauf-Esat mücadelesinde Aldulrauf yerde kaldı ve mücadelenin hakemi Yedikule lehine faul atışı verdiği esnada Abdulrauf rakibinin baldırına bastı ve kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

34.dakikada sol kanattan Esat'ın pasında Sedat'ın düzgün vuruşu konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da ataklarını sürdüren konuk ekip Esat ile yakaladığı mutlak pozisyonlarda farkı açamadı. İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan konuk ekip Anıl ile golü buldu ancak ofsayt bayrağına takıldı. 53.dakikada Esat Yedikule ceza sahasında yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Ramazan Gülhan devam kararı verdi.

65.dakikada Yedikule serbest atış kazandı. Ceza sahasına gönderilen topta arka direkte topu kontrol eden Bayram Erdem yakın mesafeden topu ağlara gönderdi 1-1. Bu pozisyonda konuk ekibin ofsayt itirazları vardı ancak sonuç değişmedi.

69.dakikada kendi yarı alanında topla buluşan Celil rakip ceza sahasına girdi, vuruşunda top kaleci Eren'in kontrolünde auta çıktı. Mücadelenin son çeyreğinde konuk ekip eksik olan rakibi karşısında ataklarını sıklaştırdı. Günün etkili ismi Esat ard arda attığı gollerle takımını 3-1 öne geçirmeyi başardı.

Son dakikalarda ev sahibi ekibin farkı azaltmak için yaptığı ataklarda Havataş kalecisi Eren gole izin vermezken, zorlu doksan dakikayı 3-1'lik skorla kazanan Havataşspor evine mutlu döndü.

Yedikulespor taraftarlarının 90 dakika susmadığı ve yoğun ilgi gösterdiği mücadelede emniyet güçleri son dakikalarda tribünleri boşalttı. Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Soner Demirciye teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








 


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakemle ilgili yorumlarınızıda bekliyoruz

Adsız dedi ki...

Hakemler rezildi. Havatasin 2 golunu ofsayt diye vermediler. Yedikulenin ofsayttan attiklari gole de bayrak kalkmadi. Havatasspor hem yedikuleyi hem hakemleri hem de yedikule taraftarini yenerek cok degerli 3 puan aldi.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...