Perşembe, Ekim 20, 2016

Halkalı Taştepe U-15 Gençleri 2-1 Galip.

Yılmaz AKTEPE/İstanbul U 15/A Gençler Ligi 13.Gurubun iki yenilgisiz ve iddialı takımlarından Halkalı Taştepespor ile Alibeyköy Parsellerspor takımları ligin Dördüncü haftasında karşı karşıya geldiler.
Halkalı Etap sahasına her iki takımda mutlak galibiyet için çıktılar. Hafta içi oynanması dolaysıyla bu önemli maçta ilgi çok azdı. 

Maça dengeli bir oyun ile başlayan her iki takım oyuncuları birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı.
9.Dakikada misafir takım Alibeyköy Parsellersporda Refik kaleci Ahmet can ile karşı karşıya kaldı aşırma vuruşu top üst direğe çarparak auta çıktı ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarıya istekli başlayan ev sahibi Halkalı Taştepespor sağlı solu ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı.
40.Dakikada Halkalı Taştepespor da ceza sahası içine ortalanan topa kafayı vuran Enes’in kafa vuruşu top yan direğe çarparak dışarı çıktı.
42.Dakikada Halkalı Taştepespor takımında Harun yaklaşık 40 metreden top çok sert vurdu kaleci Sefanın bakışları arasında ağlara gitti ve bu golle Bordo Mavili Halkalı Taştepespor takımı 1-0 öne geçti.
45.Dakikada Halkalı Taştepespor takımında Baran sol kanattan aldığı topla rakip ceza sahasına girdi sert şutu top ikinci kez Alibeyköy Parsellerspor ağlarına gitti skor 2-0 oldu.
60.Dakikada ev sahibi takım Halkalı Taştepespor da Harun ikici sarı ardından kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada 10 kişi bırakmış oldu.
65.Dakikada Alibeyköy Parsellerspor ceza sahası içinde topla buluşan Arda topu ağlara yolladı skor 2-1 oldu ve farkı bire indirdi.

Karşılaşama ev sahibi takım Halkalı Taştepespor bu önemli maçı zorda olsa 2-1 kazanarak üç puanı alırken rakibinin üç puan üstüne çıkarak liderliğini devam ettirdi.














Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.