Pazar, Ekim 09, 2016

Gültepe Özgençlikspor'da skor güzel futbol kötü

Yılmaz AKTEPE/İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grupta yer alan Gültepe Özgençlikspor ligin ilk haftasında deplasmanda Çapaspor takımında 5-1 yenildikten sonra ikinci hafta kendi seyircisi önünde Kağıthane Günyamaçspor ile karşılaştı ve kötü futbola rağmen karşılaşmadan 7-0 farklı skorla galip geldi.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Gültepe Özgençlikspor ile Kağıthane Günyamaçspor takımları ligin ikinci haftası karşı karşıya geldiler.
23.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlikspor takımında Bilalın ortasını çok iyi takip eden takım kaptanı Anılcan Yılmaz şık vuruşu topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.
26.Dakikada Gültepe Özgençlikspor takımında Ahmet topla birlikte ceza sahası içine girdi ve misafir takım Günyamaçspor takımı oyuncusu tarafından sert müdahalede bulunulunca karşılaşmanın orta hakemi penaltı t noktasını gösterdi. Gültepe Özgençlikspor takımında ilk gollünü sahibi olan Anılcan penaltı noktasında topun başına geçti vuruşu topu ağlara yolladı ve farkı ikiye skoru 2-0 yapan gollü attı.
36.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlikspor da atılan uzun ara pası topu ile buluşan takım kaptanı Anılcan Yılmaz ceza sahası içine girdi kalecinin solundan topu ağlara yolladı ve Het-rik yaparak kendisinin ve takımın üçüncü gollünü attı farkı üçe çıktı.
40.Dakikada Gültepe Özgençlikspor genç futbolcusu Ahmet topa çaprazdan sert vurdu skoru 4-0 yapan gollü ve ilk yarınında skorunu belirleyen gollü attı.
47.Dakikada Gültepe Özgençlikspor takımında Mustafa ceza sahası dışından sert şutu top ağlara gitti ve skor 5-0 oldu.
55.Dakikada Gültepe Özgençlikspor Ahmet orta şut karışımı ceza sahasına topu gönderdi ve top ağlara gitti Ahmet'in ikinci kırmızı beyazlıların altıncı gollü skor 6-0 oldu.
78.Dakikada Gültepe Özgençlikspor sağdan ortalanan topu çok iyi takip eden ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Murat Kepenek ceza sahası içinde plasesi top ağlara gitti skor 7-0 oldu.
Gültepe Özgençlikspor ligin ikinci haftasında misafir ettiği Günyamaçspor takımını kötü futbol sergilemesine rağmen 7-0 farklı skorla mağlup etmeyi başardı ve oynanan mücadelede rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlı ekip mücadeleden farklı galip ayrılarak sezonun ilk galibiyetini aldı.



























Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.