Cumartesi, Ekim 22, 2016

Gol düellosunu Gültepe Özgençlik'in




İstanbul 1. Amatör Lig 8.Grup'ta Gültepe Özgençlikspor kendi sahasında, uzatmalarda bulduğu golle Ceyalanspor'u 4-3 mağlup etti.



Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'ndaki maçta son 15 dakika eksik oynayan ev sahibi takım Gültepe Özgençlikspor uzatmalarda 9+5'de Tolga'nın attığı kafa golü ile karşılaşmayı 4-3 kazanan takım oldu.
Maça hızlı başlayan ev sahibi Gültepe Özgençlikspor'da 4. dakikada sol kanttan ortalanan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden Murat Kepenek'in kafa vuruşunda top yan direkten döndü.
8.Dakikada Gültepe Özgençlikspor'da Murat Onat ceza sahası dışından kaleyi gördü, sert şutunda kaleci Yusuf topu kontrol altına alarak gole müsaade etmedi.
11.Dakikada Ceylansporlu Recep yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Kaleci Mehmet iki hamlede kontrol altına aldı ve gole izin vermedi.
23.Dakikada Gültepe Özgençliksporlu Bilal buluştuğu topu ceza sahası içine ortaladı, takım arkadaşı Ahmet topa çok kötü vurunca kırmızı-beyazlılar mutlak bir golden oldu.
26.Dakikada Ceylanspor'da Recep ile serbest vuruş kullandı. Kafalardan seken topa kafa ile son dokunan Furkan'ın şutunda top kale direğini yalayarak auta çıktı.

Ceylanspor penaltı kaçırdı
28.Dakikada Ceylanspor'da Recep yine serbest vuruş kullandı, top üst direkten döndü. Dönen top karambolde Gültepe Özgençliksporlu oyuncunun eline çarpınca karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Özgür'ün vuruşunu kaleci Mehmet çok güzel refleksle çıkardı.
54. Dakikada Gültepe Özgençlikspor Anılcan ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içinde Tolga topa dokundu: 1-0.
57.Dakikada Gültepe Özgençlikspor'da atılan uzun topla buluşan Murat Kepenek kaleci ile karşı karşıya kaldı, kötü vuruşuyla takımını mutlak golden etmiş oldu.
61.Dakikada Ceylanspor'da atılan uzun topla buluşan Özgür hızla topla birlikte ceza sahası içine girer girmez ortaladı. İkinci yarıda oyuna dahil olan takım arkadaşı Mustafa’ya da dokunmak kaldı: 1-1
65. Dakikada Fatih’in ortasını çok iyi takip eden Murat Kepenek topu ağlara yollayarak yeniden ev sahibi takımı 2-1 öne geçen golünü attı. 2-1
73. Dakikada Ceylanspor'da atılan uzun topta kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Mustafa kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-2
Özgençlikspor 10 kişi
75. Dakikada Gültepe Özgençlikspor'da Taygun rakibine sert girdi bunun üzerine daha önce sarı kartı bulunan oyuncu ikinci sarı ve ardından Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın kalan zamanında ev sahibi sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.
82.Dakikada ceza sahası içine ortalanan topa Ceylanspor'da Dindar ters vuruş yaptı. Top üst direğe çarptı daha sonra kaleci Yusuf zamanın kontrol altına alarak gole izin vermedi.
88.Dakikada geri pası çok iyi takip eden misafir takım Ceylanspor takımında günün başarılı isimi Mustafa topu kaleci Mehmet’in solundan ağlara yollayarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı:2-3
90. Dakikada penaltı kazanan ev sahibi Gültepe Özgençlikspor'da topun başına geçen takım kaptanı Anılcan Yılmaz meşin yuvarlağı ağlara yolladı:3-3
90+2.Dakikada Ceylanspor takımında Şaban serbest vuruştan topu ağlara yolladı ancak karşılaşmanın orta hakemi faul yapıldığı gerekçesi ile golü iptal etti.
90+5.Dakikada Gültepe Özgençlikspor'da köşe atışından gelen topu ceza sahası içinde Tolga kafayla ağlara gitti: 4-3.
Tolga Tüzer, Komutanına karşı oynadı.
Gültepe Özgençlikspor'un başarıl savunma oyuncusu Tolga Tüzer Askerlik görevi yaptığı dönemde Komutanı olan Ceylansporlu  Mustafa Emin Sancak ile önemli maçta karşı karşıya geldi. Her iki futbolcu da karşılaşma öncesi bir araya gelerek birbirlerinebaşarılar dilediler.
Gültepe Özgençlikspor :Mehmet,Fatih,Murat Donat,Emre,Tolga,Taygun,Ahmet,Serkan (Oğuzhan),Murat Kepenek (Osman),Anılcan,Bilal(Furkan)
Ceylanspor:Yusuf,Ferhat,Mustafa Eryiğit,Dindar,Nuri,Recep,Okan,Selçuk,(Şaban),Furkan(Mustafa Emin Sancak)Yusuf.
Goller: 54,95.DK Tolga,65.Dk Murat Kepenek,90.DK Anılcan pen-Gültepe Özgençlikspor, 61,73 ve 88.DK Mustafa Emin Sancak-Ceylanspor
Kırmızı Kart:Taygun-Gültepe Özgençlikspor



































Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...