Pazartesi, Ekim 24, 2016

Geredespor bir puana üzüldü

Bölgesel Amatör Lig 5. Hafta müsabakasında Kaynaşlı İlçe Stad'ında Düzce ekibi Beyköy Belediyespor'a konuk olan Geredespor karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. 

Beyköy Belediyespor iki kez öne geçmesine rağmen Geredespor'a diş geçiremedi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Orta hakem Batuhan Bayar'ın maçı kaldıramaması ise gözlerden kaçmadı.

Karşılaşmada iki kez geriye düşen Bolu temsilcisi, eşitliği yakaladı ancak son 15 dakikada kaçan fırsatlardan dolayı kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşandı.

Hakem ile kalecinin ilginç diyaloğu..
Beyköy Belediyespor'un 1-0 öne geçtiği dakikadan sonra Beyköy Belediyespor kalecisi Ufuk'un oyunu soğutmaya çalışma çabalarından biri de krampon değişikliği oldu. Orta hakem Batuhan Bayar'ın kalecinin yanına gelerek "yalandan bakayım kramponlarına, seni iyi anlıyorum maçı soğutmaya çalışıyorsun demesi ve kalecinin tamam hocam idare et" sözleri ilginç anlara sebep oldu. İkinci yarı ise kaleciye "kalk birşeyin yok" diyen orta hakem Batuhan Bayar'a kalecinin cevabı "yoruldum hocam" oldu.

İlk Yarı Beyköy
İlk yarıda ev sahibi Beyköy Belediyespor istediği oyunu sergiledi ve topa sahip olan taraftı.
İlk dakikada serbest vuruş kazanan Geredespor'da Bayram'ın vuruşunda pozisyon kornere dönüştü, kullanılan korner vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı. 5. dakikada ise Beyköy atağında yapılan ortaya yapılan kafa vuruşunu kaleci Gündoğan yumruklayarak uzaklaştırdı. 25. dakikada Beyköy 1-0 öne geçti, kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Burak boş pozisyonda gol vuruşunu yaptı. İlk yarı Beyköy Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Geredespor kendine geldi
48' İkinci golü arayan Beyköy'de korner vuruşunda Geredespor kalecisi Gündoğan kafa vuruşunu mükemmel çıkardı ve olası golü önledi. Beyköy yarı sahasını süratla geçen Murat Berge sol çarprazdan Beyköy kalecisi Ufuk'un bakışları arasında topu ağlara gönderdi. (1-1)

Geredespor'un eşitlik golünden 2 dakika sonra Beyköy Belediyespor'un kazandığı serbet vuruşda kaleci Gündoğan topu sektirdi ve Emre Uyanık takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 74'de orta hakem Batuhan Bayar skandala imza attı, Geredespor atağında Beyköy Belediyespor'lu Osman Seçgin'in açık olan elinin avuç içine çarpan topta penaltıyı es geçti. Yan hakem ise 2 metre geriden pozisyonu takip etti. Geredespor rakip sahayı hapsettiği dakikalarda 80.dakikada korner kazandı, korneri Gökhan Bartık ile Burak Toker paslaşarak kullandı, Gökhan Bartık’ın 6 pas içine yaptığı ortada savunmadan ileriye çıkan Oğuzhan Yılmaz mükemmel yaptığı kafa vuruşu ile skoru 2-2'ye taşıdı. Geredespor'un galibiyet golünü aradığı 84 ve 85. dakikada Nurettin Çakır yakaladığı bire bir pozisyonlarda gol vuruşunu yapamadı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 5 dakikada da ise başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Geredespor 6 puan ile 7.sırada yer alırken, Beyköy Belediyespor ise Geredespor'un altında 5 puanda kaldı.

Geredespor Kozlu Belediyespor'u ağırlayacak
Geredespor 30 ekim pazar günü saat 13.30'da Bolu Karaçayır'da Kozlu Belediyespor'u konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ CAN DUMAN / Yerel Futbol












1 yorum:

Adsız dedi ki...

GERFDE BEYKÖY MAÇINDA HAKEMLE KALECİNİN DİĞOLUYU OLMAMIŞTIR İST BÖLGESİ HAKEMLERİ SON DERECE MÜTHİŞ MAÇ YÖNETİLER GEREDELİ OYUNCULAR SIRF SAHADA TOP OYNUCAKLARINA HAKEMİ BASKI ALTINA ALMA DURUMUNDAYDILAR BU KADAR ÇOK KONUŞAN TFUTBOLCULARI İĞİ İDARE ETTİ

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.