Salı, Ekim 11, 2016

Gaziosmanpaşa'ya yan bakılmıyor


Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 3. hafta maçında Gazismanpaşaspor sahasında Erokspor'u 4-2 mağlup etti.

Hakem Safa Bozdağın düdük çaldığı müsabakaya Gaziosmanpaşaspor Hakan Çolak, Serkan Cinaz, Anıl Vatansever, Sarper Salih Ağca, Burak Korkakçı, Semih Göçmen, Emin Akyıldız ,(Tarık Bakırtaş), Hasan Çaylan, Serhat Karadaban, Emin Soğuk(; Engin Yıldız), Oğuz Alkan (Furkan Ersekmen) tertibiyle çıktı.

Konuk ekip Erokspor ise Onur Okan Topaloğlu, Bilal Kara(;Saruhan Yazgun), Mehmet Aslan, Oğuz Yeşil, Osman Furkan Kaygın, Yusuf Türk, Mustafa Yalçın(Önder Mula), Fırat Işık, Şakir Kiyak, Ali Yavuz Akkaya(Ercan Söyüncü), Samet Şenol tertibiyle sahada yerini aldı .

Gaziosmanpaşa'da bir ilk
Yeşil Kırmızılı ekip bu sezon ilk defa Erokspor karşılaşmasıyla taraftarların karşısına çıktı. Gaziosmanpaşaspor taraftar bu sezon bir ilke imza atarak 5 lira karşılığında bilet alarak maçı izledi. Ev sahibi ekip liderleri Cem Tavrı yönetiminde 90 dakika boyunca yaptıkları lehte tezahüratlarla takımlarını desteklediler. Gaziosmanpaşaspor taraftarlarının karşısında çıktığı maçta başlama vuruşuyla birlikte oyunda hakimiyeti ele aldı .

İlk devre iki gol
10.dakikada sağdan gelişen Gaziosmanpaşaspor atağında Serhat Karadaban aşırtma bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Dakikalar 32 dakikada Serhat Karadaban kazanılan serbest atışta durumu 2-0'a getiren gölü attı .İlk devre Gaziosmanpaşaspor'un üstünlüğü ile 2-0 sona erdi. 

Karşılaşmanın 2. yarısına ev sahibi ekip hızlı başladı. 52 . dakikada Mustafa Yalçın Anıl Vatanseveri ceza alanı içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen günün adamı Serhat Karadaban kendisinin ve takımının 3. Golünü Erokspor ağlarına gönderdi.
59. dakikada soldan kullanılan kornerde Mehmet Aslan karambolde kafayı skoru 3-1 yapti.

Erokspor penaltı kaçırdı
64. dakikada Erokspor penaltı kazandı. Fırat Işık kullandığı penaltıda Hakan Çolak gole izin vermedi
66. dakikada Furkan Ersekmen takımının dördüncü golünü attı ve skor 4-1 oldu.
87. dakikada Erokspor'un kazandığı Penaltıyı atışını Mehmet Aslan kullandı ve skor 4-2 yaptı. Müsabaka 4-2 Gaziosmanpaşaspor;un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Gaziosmanpaşaspor ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti ve bir maçı eksik olmasına rağmen ikinci sırada yer aldı. Erokspor ise 3 puanda kalarak yedinci sırada yer aldı
Gaziosmapaşaspor haftaya deplasmanda Mudanyaspor'la karşılaşcak .

Güler: Sadece iki maç kazandık
Erokspor karşısında takım halinde güzel futbolu sahaya yansıtarak üç puanı almanın sevincini yaşadıklarını açıklayan Başkan Ömer Güler, “2 haftadır çok iyi oynayan bir takımımız var . Herkesin bir az daha sabırlı olması, herkesin bir az daha içten samimi olması gerekiyor. Lige iyi başlamak önemliydi, bunu çok şükür başardık. Yolumuza devam ediyoruz. Sadece 2 maç kazandık. Bundan sonra daha zorlu maçlar oynayacağız. Bizim için önemli olan üç puandı, bunu başararak aldık. Bize üç bu puanı kazandıran teknik heyetimizi oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum” dedi.



Keskin: Tek bir isteğim var
Gaziosmanpaşaspor Teknik direktörü Adnan Keskin ise Birlik, beraberlik içinde bu galibiyetlerin devam edeceğini belirterek “ Benim tek bir isteğim var bize, destek olun, köstek olmayın. Farklı galibiyeti kazandıran başta futbolcularımı, yine her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımızı kutluyor, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


TEK RUMELİ TV SPOR SERVİSİ 
EROL EFTEKİN
HALİM TULİS
NAZMİ ALKIŞ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...