Pazar, Ekim 09, 2016

Feriköy ve Beykoz yenişemedi


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta yer alan Feriköyspor ile Beykozspor, 57 yıl önce başlayan rekabetlerinde 26. randevuya çıktı. İlk yarısı golsüz biten maçta Beykoz ikinci yarıda öne geçse de 90+7'de Feriköy eşitliği sağladı. Mücadele 1-1 sona erdi.



Stat: Feriköy
Hakemler: Kürşat Filiz, Yunus Taşkın, Barkın Güdü
Feriköyspor ilk 11: 1-Volkan, 2-Emin, 3-Furkan, 4-Ali, 5-Gökhan, 6-Burak (56' Ümit), 7-Tunç, 8-Adem, 9-Tayfun, 10-Yasin (75' Muhammed Gültaşlar), 11-Serkan
Beykozspor ilk 11: 1-Tuncay, 2-Nejdet, 3-Arınç, 4-Oğuzhan, 5-Ahmet, 6-Fırat (84' Bayram), 7-İsmail, 8-Taha, 9-Mustafa (46' Caner Erkan (78' Volkan) ), 10-Yunus Emre, 11-Öğünç

CANLI ANLATIMI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Karşılaşma 1-1 sona erdi

90+7' Rakip sahayı abluka altına alan Feriköyspor'un gelişen atağında savunma topu uzaklaştıramayınca savunma oyuncusu Ali güzel bir vuruşla kaleci Tuncay'ı mağlup etti ve skora dengeyi getirdi.
GOL Feriköyspor: 1  Beykozspor: 1
90+' Beykozspor İsmail ile etkili geldi. Oyuncunun vuruşu direğin dibinden auta gitti.
90+' Feriköyspor, ceza sahası solunda tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Etkili gelen Kırmızı Beyazlıların ataklarında Beykozspor kalecisi Tuncay başarılı kurtarışlar yapıyor.
90' Mücadelenin normal süresi tamamlandı. Uzatma dakikaları oynanıyor.
85' Feriköyspor oyunu rakip ceza sahasına yıktı. Önce Tayfun, daha sonra da Ümit'in vuruşlarında kaleci Tuncay başarılıydı.
83' Feriköyspor'da Muhammed Gönültaşlar ceza sahası içinde yerde kalmasına penaltı itirazları vardı ancak hakem 'oynayın' dedi.
82' Sol kanattan çizgiye kadar inen Furkan'ın yerden ortasına Muhammed Gültaşlar yerde vurdu ancak top uzak direğin dibinden auta gitti.
77' Mücadele yeniden başladı.
75' Beykozsporlu oyuncu Caner'in topsuz alanda kendini yere bırakmasının ardından karşılaşma yaklaşık 3 dakika önce durdu. Maçın hakemleri şu anda orta sahada bekliyor.
66' Feriköyspor golden sonra rakip kaleyi abluka altına aldı. Oyun Beykozspor'un yarı sahasında oynanıyor. Kırmızı Beyazlıların gelişen ataklarında konuk ekip savunması hatasız oynuyor. 
63' Feriköyspor'un gelişen atağında ceza sahası içi sağ çaprazdan Emin'in şutunda kaleci Tuncay başarılıydı.
54' Maçtaki ilk Beykozspor atağında Feriköyspor kalecisi Volkan'ın hatası pahalıya mal oldu. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topa kafayla sert bir vuruş yapan Caner Erkan, kaleci Volkan'ın da önde olmasıyla topu filelere yolladı. Genç oyuncu, ikinci yarı oyuna dahil olmuştu. 
GOL Feriköyspor: 0  Beykozspor: 1

46'  Feriköyspor değişiklik yapmazken, Beykozspor'da Mustafa'nın yerine Caner Erkan oyuna dahil oldu.
45' Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

İlk yarı sonucu: FERİKÖYSPOR: 0 BEYKOZSPOR:   0


46' Maçta ilk yarı sona erdi. Feriköyspor bu yarının hakimiydi. Kırmızı Beyazlılar 3 net pozisyon yakaladı ancak fileleri sarsamadı. Beykozspor ise kendi sahasından çıkmakta zorlandı. Sarı Siyahlıların top kayıpları oldukça fazlaydı. 

45' Mücadeleye 1 dakikalık uzatma eklendi
44' Adem'in yaklaşık 30 metreden vuruşu çok az farkla auta gitti.
39' Kırmızı Beyazlılar çok etkili geliyor. Sağ kanattan yapılan ve arka direğe gelen ortaya müthiş bir koşu yapan Tunç'un vuruşu az farkla auta çıktı. 
37' Feriköyspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Kornerden dönen topa ceza yayı üzerinde gelişine vuran Tayfun'un şutunu çizgiden Oğuzhan çıkardı. Dönen topa bir kez daha vuran Tayfun'un şutunu bu kez Arınç uzaklaştırdı. 
35' Rakip ceza sahasının solunda Tunç'a yapılan faulde kart itirazında bulunan Serkan, itirazlarını sürdürünce sarı kart gördü.
33' İlk yarım saatlik bölümde Feriköyspor oyunun tamamen hakimi. Kırmızı Beyazlılar sağ kanadı etkili kullanıyor. Beykozspor ise uzun toplarla etkili olmaya çalışsa da savunmada topla çıkmakta zorlanıyor.
28' Yasin'in kullandığı korner atışında Tayfun'un kafa vuruşu üstten auta gitti. 
27' Feriköyspor orta sahasında Adem'in uzun pasında konuk ekip savunmasında Arınç kafayla topu kalecisine aktarmak istedi. Önde olan Tuncay topu kontrol edemeyince kaleye doğru giden top, direğin dibinden kornere çıktı.
17' Beykozspor'da Arınç, sağ kanattan etkili bindirme yapan Tunç'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
9' Feriköyspor son 3 dakika içerisinde etkili gelmeye başladı. Kırmızı Beyazlılar sağ kanadı etkili kullanıyor.
8' Feriköyspor gole yaklaştı. Tayfun sağ kanattan yerden ortasına kale sahası içinde Yasin düzgün bir vuruş gerçekleştiremedi.
1' Karşılaşma 10 dakika gecikmeyle başladı. Deplasman takımı hariç tribünler tamamen dolu.



- Maç öncesi Türkiye şampiyonu Feriköyspor U19 takımı kupasıyla statta tur attı.
- Ev sahibi Feriköyspor, sahaya Feriköyspor Altyapı Akademisi'nde forma giyen oyuncularla çıkarak güzel bir görüntü oluşturdu.



















Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...