Perşembe, Ekim 06, 2016

Feriköy'den flaş transfer


Geçtiğimiz sezonu profesyonel lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa ile noktalayan başarılı orta saha oyuncusu Serkan Kartal Altın'ın yeni adresi, Bölgesel Amatör Lig için iddialı bir kadro kuran Feriköyspor oldu.

Özellikle orta alanda ısıran oyun stili ile rakip atakları kesmede önemli işler çıkaran başarılı ön libero, aynı zamanda hücum etkinliği ile de takımına katkı sağlamakta. Geçtiğimiz sezon Gaziosmanpaşa forması ile 13 müsabakada görev alan 1996 doğumlu genç yetenek, artık Ferköyspor'un başarısı için ter dökecek.

Serkan Kartal Altın kimdir
Serkan Kartal Altın, henüz 10 yaşında iken, Alanya Belediyesi ile futbola başlarken, daha sonra Barbaros Azaklı ve Aytemiz Alanya formalarını terletip İstanbul'a transfer oldu. Haydarspor ile İstanbul macerasına başlayan genç oyuncu, buradaki performansı ile Kasımpaşa A.Ş takımına geçiş yaptı ve 2 sezon bu ekibin formasını terletti. Kasımpaşa'da geçen başarılı iki sezonun ve yaşadığı 1 şampiyonluğun ardından Bayrampaşaspor, Teknik Direktörlerinden Akın Topgül'ün dikkatini çeken genç yetenek, Bayrampaşaspor'a transfer oldu ve ertesi sezonda profesyonel mukavele imzalatıldı. Daha sonra Beylerbeyispor ile anlaşma sağlayan Serkan Kartal Altın, geçtiğimiz sezonu ise Gaziosmanpaşaspor ile noktaladı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...