Pazar, Ekim 02, 2016

Dikilitaş kaçtı İstanbul Güngören yakaladı


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta geçen hafta Duduluspor'a 1-0 yenilerek gruptaki ilk yenilgisini alan İstanbul Güngörenspor, Dikilitaşspor'u Mimar Yahya Baş Stadı'nda konuk etti. 

Yaklaşık 200 seyirci bu önemli karşılaşmayı takip etti. Maça ev sahibi ekip İstanbul Güngören başladı. Karşılaşmanın 12. dakikasında defansın hatasını iyi değerlendiren M. Ufuk ile konuk ekip Dikilitaş 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi ekip Cüneyt ve Emre ile net gol pozisyonlarından faydalanamadı. İlk yarı 0-1 bitti.

İkinci yarı taraftar desteğini arkasını alan İstanbul Güngörenspor aradığı golü 59. dakikada buldu ve Baki'nin penaltı golü skoru 1-1 getirdi. Karşılaşma zaman zaman stresli geçti ve rakibine yaptığı faul sonrası hakeme itirazda bulunan Hasan çift sarı karttan kırmızı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mücadele de 1-1 sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Hasan Duran'a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.









Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...