Salı, Ekim 04, 2016

Ceyhanspor U15 lige fırtına gibi başladı

Adana U15 Ligi'nde Ceyhanspor, sahasında konuk ettiği Çukurova Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek lige farklı bir başlangıç yaptı. 

Maça hızlı bir başlangıç Ceyhanspor U-15 takımı 15. dakikada Furkan'ın sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golü bulduktan sonra da ataklarına hız kesmeden devam eden Ceyhanspor U15 takımı 32. dakikada kazandığı penaltıyı Ömer düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Bu gol ile Ceyhanspor U15 takımı rahat bir nefes alırken aynı zamanda ilk yarı skorunu da belirledi: 2-

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Ceyhanspor ataklarını sürdürdü. Maçın 47. dakikasında Kaan’ın attığı golle farkı üçe çıkaradı. Rakibinin ataklarını da ustaca savuşturan Ceyhanspor'da Ömer 72. dakikada kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü atarak karşılaşmanın skorunu tayin etti. 

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Ceyhanspor Antrenörü Sehat Koç, "Lige galibiyet ile başladığımız için mutluyuz. Son iki sezon lig şampiyonu olarak ilçemizi ilimizi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil ettik. Neticede Süper Lig takımlarından Adanaspor ve Adana'da yer alan 1. ve 2. Lig kulüplerimize oyuncularımızı verdik. Yeni kurulan bir takımız, inşallah hedefimiz lig şampiyonluğunun yanında yukarıya üst liglere ne kadar çok futbolcu, iyi futbolcu kazandırabilirsek mutlu oluruz. Galibiyette emeği olan tüm teknik ekibi ve futbolcularımı kutlarım" dedi. 

YerelFutbol.com





Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.