Cumartesi, Ekim 15, 2016

Beykozspor kayıpsız ilerliyor

İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grup'ta yenilgisiz durumda bulunan Beykozspor, sahasında Yeşilova Esnaspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.

Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın genelinde rakibine üstünlük kuran Sarı Siyahlılar, 24. dakikada genç Taha'dan aldığı pasla üç kişi ekarte ederek kalecinin solundan topu filelerle buluşturan İsmail Aksu'nun golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.


İkinci 45 dakikada da üstün olan Beykoz ilçesi temsilcisi, 58. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Sezon başından bu yana çıktığı tüm maçlarda takımın önemli ismi olan Yunus Emre Çiftçi, orta sahada aldığı pasla rakip kaleye hareketlendi. Rakiplerini tek tek çalımlayan Yunus Emre, ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu, kaleciyi ters köşeye göndererek maçın sonucunu tayin etti: 2-0




'Sabırlı oynadık'
Ligde geride kalan altı haftada yenilgisi bulunmayan ve lider durumda bulunmayan Beykozspor'un Antrenörü Dinçay Atmaca, yaptığı değerlendirmede, "Öncelikle tüm rakiplerimize saygı duyarak oynuyoruz. Bugünkü rakibimiz Yeşilova Esnafspor'u da çok önemsedik ve bunun bilincinde, tam motivasyonla çıktık. Takımımız haddini bilerek, sabırlı oynadı. Topa karşı agresiftik ve kaptığımız toplarla hızlı ataklar geliştirdik. Takımımız bugün tam konsantre olmuştu. Beykoz camiası, büyük bir camia. Bugün de taraftarımız takımımızı son düdüğe kadar destekledi. İyi bir takımımız var; özverili, motivasyonu yüksek, hırslı, rakiplerine ve hakemlere saygı bir takımımız var. Sezon sonunda arzuladığımız yerde olacağız" dedi. 

'Bir aile gibiyiz'

Teknik Direktör Bülent Akatay'ın istifasının ardından takımın başına geçen genç antrenör, "Ben doğma, büyüme Beykozluyum ve bu zor görevi yönetimimiz güvenerek bana verdi. Bir Beykozlu olarak ben de bırakamazdım. Oyuncularımızın tamamı bu süreçte bana destek verdi. Zaten biz de hem saha içinde, hem de saha dışında tam bir aile gibiyiz. Ayrıca, bu süreçte tüm Beykoz'daki hocalarım ve Kulüplerimiz bana destek oluyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...