Pazar, Ekim 09, 2016

Dinçay Atmaca: Tüm oyuncularımı kutluyorum

Bugün oynanan Feriköy-Beykoz 1908 maçı sonunda Beykoz 1908 antrenörü Dinçay Atmaca maçla ve takımının mücadelesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beykoz 1908 antrenörü Dinçay Atmaca'nın açıklamaları şöyle:

Feriköyspor maçı her anlamda zor bir karşılaşma oldu. Kalecimizden başlayarak kadroya giren, girmeyen tüm arkadaşlarımız inanmıştık. Çok sayıda yaratıcı oyuncumuz olmamasına rağmen son düdüğe kadar mücadele eden bir takımımız var. Feriköy yönetimi bizleri çok iyi ağırladı. Kendilerine teşekkür ederim. Maç boyunca çok iyi mücadele ettik. Çok iyi savunma yaptık. İkinci yarının başlarında öne geçtik. Kazanmaya çok yaklaşmıştık ama uzatmanın son anlarında yediğimiz golle iki puan kaybettik. Tüm oyuncularım gücünü sonuna kadar kullandı. Oyuncularım gerçekten güzel bir mücadele ortaya koydular. Feriköy takımı bize nazaran daha fazla pozisyon buldu. Biz de elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalıştık.

'Taraftarın desteğini hissettik'

Oyuncularımı kutluyorum. Bizlere destek vermeye gelemeyen seyircimize teşekkür ediyoruz. Yanımızda olmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen maalesef gelmelerine müsaade edilmedi. Ama gelemeseler de onların desteğini hep üzerimizde hissettik. Takımdaki genç oyuncularıma da ayrıyeten teşekkür ediyorum. Ne görev verirsem sonuna kadar yerine getiriyorlar. Ben de genç oyuncularımı gözümü kırpmadan oynatıyorum.  Bu maç geride kaldı. Artık haftaya oynayacağımız Yeşilova Esnafspor maçını düşünüyoruz. O maça da çok iyi hazırlanacağız. Seyircimizin yoğun desteğiyle o karşılaşmadan 3 puan almak istiyoruz.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.